Mi lehet a gépemmel?!
Figyelt kérdés
Windows XP-m van és az a gondom vele már jó egy hónapja, hogy mindig eltűnt róla a tárhely. Letöröltem az összes Sims 2-őt volt rajta 11 GB szabad hely most van 200 mb és semmi sem lett azóta letöltve! Este elvégzek egy sütiírtást lesz 500 MB szabad helyem és reggel bekapcsolom gépezek egy kicsit és már írja is hogy "nincs több hely a merevlemezen", mi lehet ez? vírus? még akkor amikor filmeket nézek az oké hogy lementi a divX egy mappába de onnan kitörlöm és lesz megint 500 mb szabad hely. De akkor hova tűnt a 10 GB?! (iTunes lett letöltve most jut eszembe, de amikor letöltöttem akkor is csak 1gb szabad volt!) :'( :@ 3 merevlemez van rajta: Vista, XP, és egy nagy tárhely. Nem akarok átmenni Vista-ra a vista kaki... 7 jobb...2009. dec. 18. 10:10
1/10 anonim válasza:
XP-nek főleg ha netezel elég kevés az 500Mb vagy 1Gb szabad hely.
Le kellene futtatni egy lemez karbantartót, hogy kitörölje a fölösleges dolgokat, ott tudod törölni a rendszer visszaállító file-okat, az utolsó kivételével. Az is sok helyet foglal fölöslegesen.
Kellékek - Rendszereszközök - Lemez karbantartó...
2/10 A kérdező kommentje:
Ok, de akkor hova tűnt 10 gb?
2009. dec. 18. 10:46
3/10 anonim válasza:
Szublimált, ki tudja hova tűnt. A játékot a neki megfelelő eltávolító eszközzel törölted? Utána lett rendesen szabad hely és egyszercsak hip-hop betellt?
4/10 anonim válasza:
Havernak a Vista lefoglalt 40 gigát egy rejtett mappában. Talán nálad is ez lehet a helyzet.
5/10 anonim válasza:
nézd meg a Documents and Settings/Felhasználónév/Local Settings/Temp mappát, hogy üres-e, nekem általában több, mint 1 GB-ot foglal
6/10 A kérdező kommentje:
Ok köszi meg fogom nézni, csak most vistan vagyok. Nem tudom 3 éve megvan ez a gép és most kezdte csak ezt csinni.
2009. dec. 18. 21:59
7/10 anonim válasza:
Töltsd le és telepitsd a Ccleanert és takaritsál. Tele lesz minden netes szeméttel.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, 500 mb-t törölt. De ez még mindig édeskevés
2009. dec. 19. 21:39
9/10 anonim válasza:
Startmenű/Minden program/Kellékek/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó. Ezt is futtasd le sűrgősen.
Jó még a Vezérlőpult/Internetbeállítások/Böngésző felesleges fájlok törlése.
10/10 A kérdező kommentje:
Ezeket már évek óta rendszeresen futtatom. Csak nem eredményesen mert 15% alatt nem valami sok értelme van ezt fel is tünteti.
2009. dec. 22. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!