Szerintetek jól fog ez a konfig müködni?
tehát jó fél évvel ezelöt ezt a gépet vásároltam,részenként rakosgatam össze,igyekeztem az árhoz képest a lehetö legjobban kigondolt komponensekböl öszepakolni figyelve mások tapasztalataira és a számomra megfizethetö legjobb minöségre....
tehát a konfiguráció:
alaplap: FM2 A85X Gigabyte GA-F2A85X-D3H
proceszor: AMD A10 APU 5800K
proceszor hütö CM Hyper Evo 212
hdd: HDD SATA3 7200 1TB WD Blue WD10EZEX
ram: DDR3 2x4GB 2400MHz Kingston HyperX CL11, KHX24C11T2K2/8X
táp: 500W Chieftec CTG-500-80P
és most hogy let 1 kevéske pénzem ezt a rendszert szeretném grafikai teljesitményben megtuningolni egy
Shappire Radeon R9 270X Toxic grafkarival aminek az ára 57500ft körül van
a kérdésem az lenne hogy mennyire vágna össze a meglévö konfigom ezzel a graffal a táp elbirná-e iletve nem lenne-e gond hogy az alaplap csak 2.0 ás pci-expresszel van szerelve a kártya pedig 3.0ást tud nem e lenne valami limit ezek végett,iletve valami gond vagy öszeütközés amire én nem gondoltam eddig???esetleg valakinek valami tapasztalata a toxic-al van már?megizható,nem döglenek be széria hiba véget 1-2 hónap alatt stb stb..??
Jó "kis" kártya a Toxic, de azt tudni kell róla, hogy 31cm-es darab. Beleférne a gépházadba?
A procid kihajtaná, az pedig nem fogja hátráltatni, hogy PCI-E 2.0-át tud a lapod. A tápnak is el kell bírnia.
Ha nem fér be a házadba, akkor ajánlom az Asus Direct CUII Top hűtésűt kb ugyanennyiért, vagy olcsóbban Sapphire Dual-X.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!