Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jól fog ez a...

Szerintetek jól fog ez a konfig müködni?

Figyelt kérdés

tehát jó fél évvel ezelöt ezt a gépet vásároltam,részenként rakosgatam össze,igyekeztem az árhoz képest a lehetö legjobban kigondolt komponensekböl öszepakolni figyelve mások tapasztalataira és a számomra megfizethetö legjobb minöségre....

tehát a konfiguráció:

alaplap: FM2 A85X Gigabyte GA-F2A85X-D3H

proceszor: AMD A10 APU 5800K

proceszor hütö CM Hyper Evo 212

hdd: HDD SATA3 7200 1TB WD Blue WD10EZEX

ram: DDR3 2x4GB 2400MHz Kingston HyperX CL11, KHX24C11T2K2/8X

táp: 500W Chieftec CTG-500-80P

és most hogy let 1 kevéske pénzem ezt a rendszert szeretném grafikai teljesitményben megtuningolni egy

Shappire Radeon R9 270X Toxic grafkarival aminek az ára 57500ft körül van

a kérdésem az lenne hogy mennyire vágna össze a meglévö konfigom ezzel a graffal a táp elbirná-e iletve nem lenne-e gond hogy az alaplap csak 2.0 ás pci-expresszel van szerelve a kártya pedig 3.0ást tud nem e lenne valami limit ezek végett,iletve valami gond vagy öszeütközés amire én nem gondoltam eddig???esetleg valakinek valami tapasztalata a toxic-al van már?megizható,nem döglenek be széria hiba véget 1-2 hónap alatt stb stb..??

#AMD A10 5800K #270xtoxic
2014. márc. 29. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó "kis" kártya a Toxic, de azt tudni kell róla, hogy 31cm-es darab. Beleférne a gépházadba?

A procid kihajtaná, az pedig nem fogja hátráltatni, hogy PCI-E 2.0-át tud a lapod. A tápnak is el kell bírnia.

Ha nem fér be a házadba, akkor ajánlom az Asus Direct CUII Top hűtésűt kb ugyanennyiért, vagy olcsóbban Sapphire Dual-X.

2014. márc. 29. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
igen a méreteit is szemügyre vettem és pofátlanul nagy és ha jól nézegetem a kártyát akkor 10-15mm er van felesleges hossz rajta ami a hütést körbefoglaló müanyag szinte csak esztétikai része és igazán lecsaphaták vólna róla...de sebaj egy igen olcsó gépházam van amibe nem fér be méréseim szerint,de nemsajnálnám kivágni valami nemtul durva módszerrel kiváhni azt a kis mennyiségü lemezt a házbol amivéget nemfér be...igaz tartok 1 kicsit attol hogy majd a merevsége a háznak csökkeni fog és hajlamossab lessz bevibrálni,rezegni,de próba szerencse,az asus az beférne éphogy,de teljesitményben és hütésben álitólag a toxik jobb és álitólag minöségben is jóbb kéne hogy legyen(tapasztalatbol tudom mondani hogy jópár évvel ezelöt egy ati radeon sapphire x550 est használtam és igen strapabiró kis dög volt pasziv ötéses volt órba szájba let tuningolva,megfözve söt 1szer 1 éjszakát az udvarban a höban vágva töltöt majd el lett könyvelve hogy már biztos megdöglöt,majd pár hét mulva ujra belet üzemelve és lás csódát müködöt és egy ismerösömé lett ami ha minden igaz még ma is müködik nála...) :) illtve még az szól részemröl a sapphire toxikja mellet hogy valamenyivel töb extra van hozzá több kábel és van dvi-vga átalakitó is hozzá... :)
2014. márc. 29. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!