Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig fog müködni?

Ez a konfig fog müködni?

Figyelt kérdés

AMD Phenom II X2 550 3.1 GHz Socket AM3 processzor

MSI 770-G45 alaplap

KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz KIT ram

GPS-350EB-101A 350W táp

+vinyó, dvd olvasó meg miegymás

Ha összerakom fog müködni? Passzolna minden?

2010. máj. 21. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Tápból vehetnél egy 400-450 W-ost, gondolva a későbbi bővítésekre.

Többibe nem szólok bele, alaplapnak én Gigabyte-ot választanék, lehet ilyen árban kapni, MSI egy ipari hulladék, ha csak a szervizelés részét nézem....

2010. máj. 21. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Na-na!

Az MSI-deszkák ha mennek: nagyon mennek! Ha nem mennek, akkor valóban kár a gőzért :D .. szervizelésre gondolok én is!

Már ne is haragudj, a Gigabyte-ok lomhák és több gond van/lenne vele, mint az MSI-vel .. szvsz.. De, ha már itt tartunk: Kingmax?.. Ahelyett inkább, ha nem sajnálod a pénzt: Kingston, Samsung, Hynix..

Ja, és annyiban igaza van a kedves segítőtársamnak,h a táp gyenge. Mindentől függetlenül gyenge!! legalább 450W!

A konrét kérdésedre válsozlva: igen, működni fog.

Sok sikert!

2010. máj. 21. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Jó az ipari hulladék tényleg kicsit erős volt :D

MSI is jó, csak túl sok meghibásodással találkozom, ezért nem szeretem annyira, Gigabyte lapokat hozzák vissza a legkevesebben.

Jah és igen, Ramra nem is figyeltem, tényleg választhatnál Kingmax helyett valami mást, egyébként működőképes a konfig.

2010. máj. 21. 13:54
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Gigabytok lomhák? :S Hát nem ugy tapsztaltam :)
2010. máj. 21. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Üdv, "Tesó" :).. érdekes, Sötét Somogyban a Gigabyte nagyon tunya.. és elég sokat hoznak, Az MSI-vel a helyzet tényleg az,h a jó MSI-deszka nagyon tuti, de ha valamifolytán rossz, vagy meghibásodik.. .. inkább kuka, és csere :D :$..

Asus ;)

Sok sikert, a kérdezőnek;)

2010. máj. 21. 15:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Most asus lapom van 4 éve de még egy bolhányi probléma se volt vele.Az MSI vel mi történhet?
2010. máj. 21. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Gygabyte super pover supli.
2010. máj. 23. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem hiszem hogy bármi bajod lenne majd az msi-vel.

Nekem mindegyik gépembe msi lap volt, és nem szállt el egyik se.

2010. máj. 24. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3 alaplapon volt egy régi Abit nf7s.Ami tette a dolgoát 5 éven kersztül.Egy gygabyte ep43 ds3l.Ami 1 év után beadta a végét.És egy gygabyte ep43 es3g.Ami még most is megy.De szerintem Msi nem egy jó választás merthogy eddigi videokártyáim Msi-k voltak és abbol az összes tönkre ment.
2010. máj. 24. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kötözködésből de a "gygabyte"-t nem így hanem így: Gigabyte írjuk.Előző és az előtti.
2010. máj. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!