Ez a konfig fog müködni?
AMD Phenom II X2 550 3.1 GHz Socket AM3 processzor
MSI 770-G45 alaplap
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz KIT ram
GPS-350EB-101A 350W táp
+vinyó, dvd olvasó meg miegymás
Ha összerakom fog müködni? Passzolna minden?
Tápból vehetnél egy 400-450 W-ost, gondolva a későbbi bővítésekre.
Többibe nem szólok bele, alaplapnak én Gigabyte-ot választanék, lehet ilyen árban kapni, MSI egy ipari hulladék, ha csak a szervizelés részét nézem....
Na-na!
Az MSI-deszkák ha mennek: nagyon mennek! Ha nem mennek, akkor valóban kár a gőzért :D .. szervizelésre gondolok én is!
Már ne is haragudj, a Gigabyte-ok lomhák és több gond van/lenne vele, mint az MSI-vel .. szvsz.. De, ha már itt tartunk: Kingmax?.. Ahelyett inkább, ha nem sajnálod a pénzt: Kingston, Samsung, Hynix..
Ja, és annyiban igaza van a kedves segítőtársamnak,h a táp gyenge. Mindentől függetlenül gyenge!! legalább 450W!
A konrét kérdésedre válsozlva: igen, működni fog.
Sok sikert!
Jó az ipari hulladék tényleg kicsit erős volt :D
MSI is jó, csak túl sok meghibásodással találkozom, ezért nem szeretem annyira, Gigabyte lapokat hozzák vissza a legkevesebben.
Jah és igen, Ramra nem is figyeltem, tényleg választhatnál Kingmax helyett valami mást, egyébként működőképes a konfig.
Üdv, "Tesó" :).. érdekes, Sötét Somogyban a Gigabyte nagyon tunya.. és elég sokat hoznak, Az MSI-vel a helyzet tényleg az,h a jó MSI-deszka nagyon tuti, de ha valamifolytán rossz, vagy meghibásodik.. .. inkább kuka, és csere :D :$..
Asus ;)
Sok sikert, a kérdezőnek;)
Nem hiszem hogy bármi bajod lenne majd az msi-vel.
Nekem mindegyik gépembe msi lap volt, és nem szállt el egyik se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!