Van különbség a laptop dvd meghajtójával írt audio lemez, és egy asztali gép által írt között?
Szeretnék minél jobb minőséget csinálni, a legkisebb írási sebességgel, de valahogy vannak fenntartásaim a laptop dvd-írójával kapcsolatban.
Míg egy asztali gépnél lehet válogatni a meghajtó fajtája, márkája, minősége között, addig a laptopokhoz nem igazán látok ilyen választékot, hogy kicseréljem egy profibb minőségre (amúgy Dell laptopom van).
Laptophoz is nagyjából ugyanaz az optikai meghajtó választék, mint az asztali géphez, csak nem esik róla annyi szó.
Akár asztali, akár laptop meghajtóról van szó, mára ugyanaz a 4-5 OEM beszállító látja el az egész világot.
A Dellnél milyen profibbat akarsz?
Egyébként ha jól működik, akkor teljesen mindegy, hogy aztali, vagy laptop íróval írsz.
A lapos dvd írója szerintem nem tud 4x seb. írni...az asztalinál gondolom ez támogatott. Ha nem, akkor a legkisebb sebességgel, ami lehetséges...
Én nem szeretem a laptop íróját nyüstölni nagyon, külső írót használok....
Nem tud 4x-esnél többet? O.o
Na ez nekem gyanús...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!