Mennyivel jobb ez a videó kártya?
Figyelt kérdés
Most ATI HD2600XT-m van 256MB-os.
De karácsonyra új konfigom lesz és abban ATI HD4670 1GB-os kártya lesz.
Az lenne a kérdésem hogy észre vehető különbség lesz a játékoknál a videó kari változás? És mi a véleményetek az új kártyáról?
2009. dec. 17. 19:59
1/13 anonim válasza:
nekem 4670 512m van, elég jó, bár a gta4nek kéne még a plussz videoram, cod mw2t maxon viszi, de persze kell proci és ram is...
2/13 A kérdező kommentje:
hát a procim az: Athlon II x4 620 Quad (4magos)
meg 2GBramom van
2009. dec. 17. 20:18
3/13 anonim válasza:
Emellé bőven elférne egy jóval erősebb videokártya is, szvsz.
4/13 anonim válasza:
4 magos?? :O:O:O
az igen de durva
nekem még csak 1magos van de karira kapok 1
Intel Core 2 Quad, 3ghz procit 2 magos
na de 4 magos :D:D:D
5/13 anonim válasza:
Te hogyan kapsz kétmagos Quadot, ember? A Quad az 4 magos...
Témára visszatérve, egy HD4850 szerintem simán eltérne mellé, és nem sokkal drágább.
6/13 anonim válasza:
Jelentős lesz a változás , de sztem is elférne egy kigyúrtabb kártya oda :D
7/13 anonim válasza:
ezt tudjatok hogy hivjak? hogy sok penze van es sik hulye nem igaz nem latod a kulonbseget 256 meg 1000 kozt atya eg vannak meg hulye emberek
8/13 anonim válasza:
atya ég az utolsó kommentelő mekkora hülye.nem a ram mérete számít hanem hogy hány bites stb stb
9/13 anonim válasza:
atya ég az utolsó válaszoló mekkora hülye, a memória mérete is számít -.-.-.- .D:D:D:D:D
10/13 anonim válasza:
Nekem is Ati HD4670
De ez Asus Aeh 4670 1GB 128Bit :S Kevés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!