Miért szaggatnak ezek a játékok?
Figyelt kérdés
A játékok:GTA SA,Minecraft,Half Life2
Gépem:
Intel Core i5 3450
12GB RAM
AMD HD 7850 VGA
Chieftec 550-es táp(CTG-s fajta)
Komolyan mondom nem értem.Driverek fent vannak.Már szinte mindent próbáltam.Nem folyamatos szaggatásról van szó, hanem csak időként bekövetkezőről.De akkor nagyon betud akadni.A gép már volt szervízben.Azt mondták hibátlan és én is teszteltem és ugyanerre jutottam.Remélem valaki tud segíteni.
2014. márc. 27. 21:47
11/20 A kérdező kommentje:
De az időzítések megegyeznek.
2014. márc. 27. 22:39
12/20 anonim válasza:
jó az alaplap . viszont a kedvedért megnéztem hogy 5400 rpm -es hdd-n mennyivel rosszabb a játék. és csak annyi történt hogy lasabban töltött be de az fps változatlan maradt. viszont érdemes a hdd kondicióját ellenőrizni mert itt nem a gyorsaság lesz a próbléma ha nem az esetleg szektor hibák amik lehetnek a hdd-n okozhatnak simán akadásokat. ezért valószínűleg tényleg azt kell le cserélni egy újra.
13/20 A kérdező kommentje:
Nos igen.A HDD-m rossz volt,de pont ma cserélték le egy újra és teljesen hibátlan.A Hard Disk Sentinel is 100-100%-ot ír kondícióra és egészségre.A gép egyébként portalan és elég jól van hűtve, tehát túl nem melegedhet szerintem.
2014. márc. 27. 22:51
14/20 A kérdező kommentje:
Egyébként 64bit-es Win7-em van.Az nem lehet, hogy ezek a játékok nem kedvelik?Mert például a FarCry3 szépen futott és szerencsére nem akadt.A Mafia2 is jól ment.Nem lehet,hogy a 3-ból 2 játék túl régi a 3. pedig rosszul van optimalizálva?
2014. márc. 27. 23:04
15/20 anonim válasza:
amúgy igen ezek a játékok nem win7 -re lettek írva annak idején. több mint valószínű csak ennyi a probléma.
16/20 A kérdező kommentje:
Kompatibilis módban próbálom majd meg.De már csak holnap,mert késő van.Jóéjszakát mindenkinek aki segített.És köszönöm.:)
2014. márc. 27. 23:11
17/20 anonim válasza:
én az age of empire 3 -al jártam így kompatibilis módban picit javult .
18/20 A kérdező kommentje:
Jelentkezem.A GTA-k per pillanat jól mennek.Lekopogom.A HL2-t nem próbáltam még.A Minecraft az pedig röcögős ha teljesen maxra húzom a grafikát.1.7.5-öt használok.
2014. márc. 28. 09:45
19/20 anonim válasza:
ezekben aj átékokban nem vagyok othon májnkráft az egyenesen elborzaszt inkább nem kommentelem :D
20/20 A kérdező kommentje:
Engem is elborzaszt főleg,hogy mennyire ostobán megírt játék,de ebbe most nem akarok belemenni.(amúgy ahogy veszem észre minden új frissítéssel nő a gépigény...).A GTAIV tök jól ment ez meg nem engedi magát.Na mindegy.Most leszedtem a gameboostert.Kiderült,hogy egy rakat fölösleges program ment a háttérben.:D Most már jobb.Köszi.:)
2014. márc. 28. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!