Miért szaggatnak ezek a játékok?
Figyelt kérdés
A játékok:GTA SA,Minecraft,Half Life2
Gépem:
Intel Core i5 3450
12GB RAM
AMD HD 7850 VGA
Chieftec 550-es táp(CTG-s fajta)
Komolyan mondom nem értem.Driverek fent vannak.Már szinte mindent próbáltam.Nem folyamatos szaggatásról van szó, hanem csak időként bekövetkezőről.De akkor nagyon betud akadni.A gép már volt szervízben.Azt mondták hibátlan és én is teszteltem és ugyanerre jutottam.Remélem valaki tud segíteni.
2014. márc. 27. 21:47
2/20 A kérdező kommentje:
Játék közben hogyan lehetne mérni a hőfokot?
2014. márc. 27. 21:51
3/20 anonim válasza:
Az én gépem is hajlamos volt ilyesmire. A problémát a merevlemez lassú működése okozhatja. Valószínű a gépedben egy 5400 rpm-en forgó vinyó van ami nem elég gyors, bármilyen nagy kapacitású ellenbe. Én azt ajánlom vegyél egy kisebb ssd-t arra rakd a rendszert és a játékokat+programokat. Mellé mehet a vinyó amire a többit pakolhatod. Remélem tudtam segíteni.
4/20 A kérdező kommentje:
Igazad lehet.mert egy WD-s Green vinyóm van.De nem gondoltam,hogy emiatt van.Köszi az eddigieket.:)
2014. márc. 27. 21:53
5/20 anonim válasza:
Azoknak a többsége 7200 rpm és az már jó. Akk, viszont nem tom mi lehet a gond...
6/20 A kérdező kommentje:
Megnézem azért a pontos típust.
2014. márc. 27. 22:18
7/20 Smittes válasza:
A Green 5400 rpm....vegyél egy ssd-t vagy cseréld ki egy black/blue-re.
8/20 anonim válasza:
hát elég érdekes mondjuk mert ezek mind elfutnak szépen egy p4 es gépen is.. memóriák mennyire különböznek egymástól ? lehet hogy nem azonos az időzítésük ami okozhat problémát. alaplapod pontos típusa esetleg?
9/20 A kérdező kommentje:
2014. márc. 27. 22:32
10/20 A kérdező kommentje:
ma 22:31
Teljesen egyforma memóriákkal is fennáll a probléma.Egyébként 2 pár különböző RAM van a gépben.Az alaplapom MSI-B75A-G41.
2014. márc. 27. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!