Macbook? Előny-hátrány, vélemény?
Gondolkozom rajta hogy kellene valami hordozható gép. Nem játékra első sorban. Szerintetek érdemesebb Mac-et venni szimpla laptop helyett? Nem tartom magamat a mezei usernek, annál jártasabb vagyok az informatikában (de nem vagyok informatikus sem).
...és ne linkeljetek netről összehasonlításokat légyszi. Én most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi :)
Rohadt drága, alapvetően nem éri meg egyáltalán, hacsak nem használod tényleg ki.
Informatikusoknak, grafikusoknak munkára megéri, de egyébként másoknak nem nagyon.
előny: nagyon gyors, vékony, stabil, jó akkuidő
hátrány: marha drága
Előny
-villámgyors csicsás rendszer
-jól összerakott ház
-szép
Hátrány
-1 év garancia
-Eszméletlenül túlárazott
-Windowsos alkalmazások nem igazan Mac-re valóak
-Árából veszel egy sokkal minőségibb és komolyabb hardverrel felszerelt dell latitude 6x40-et (x = 3 v 4 v 5), 3 év NBD garanciával
Villamgyors (es nem lassul be mint a Windows), lenyegeben virusmentes, stabil oprendszer, szep dizajn.
Mindenkeppen ajanlom. Aki Macet vesz, az nem 1-2 evre szamol vele. Igy is meg lehet kozeliteni a "nagyon draga" dolgot. Nekem pl. van egy 2005-os Powerbookom, ami a mai napig problemamentesen mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!