Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 20-25e Ft-ért van olyan VGA...

20-25e Ft-ért van olyan VGA ami jobb, mint 7560D APU?

Figyelt kérdés
Van olyan NVIDIA kártya ebben az árszegmensben, ami van legalább olyan jó, vagy valamivel jobb, mint ez az integrált videó? Inkább a legolcsóbb megoldás érdekelne.
2014. márc. 26. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
25e-ért a HD7770 1GD5 a legjobb.
2014. márc. 26. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy 5600K 24k-ba fáj, amiben van ugye a kérdésben szereplő 7560D meg egy 4 magos CPU is. Természetesen ezért az összegért kapni erősebb videokártyát is, amihez viszont külön kell venni CPU-t is. A HD7770 a legjobb vétel a 25k körüli kategóriában, ahogy fentebb is említették, 20k körül nem lehet túl jó karikat kapni (igaz jobbak, mint 7560D, de mint diszkrét kártyák nem nagy durranások). Ennyiért talán ez a legerősebb cucc:

[link]

2014. márc. 26. 14:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért keresek videókártyát, mert most ilyen procim van, de sajnos az alaplapom nem engedi állítani a megosztott memóriát így túl sokat vesz el autómatikusan a videóra... Mivel nemrég vettem a gépbe alaplapot, memóriát meg procit így inkább arra gondoltam akkor veszek egy videókártyát,de amúgy írtam hogy nvidia érdekelne, mert eddig is azt használtam az ATI meg nagyon nem tetszik.
2014. márc. 26. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi nem tetszik az ATI-ban? Mert Én 5 éve váltottam AMD-re (ATI) és az az igazság, hogy semmi gondom nincs velük semmilyen szinten (vígan játszok, bugokkal nem nagyon találkozom, drivert évente egyszer frissítek kb, ráadásul manapság egyre több játék AMD logóval érkezik...sőt azonos árért általában jobb teljesítményű karikat kínálnak és sok esetben fogyasztásban is jobbak voltak, bár mostanában ezen fordított az nvidia). Szóval a 7770 árában kaphatsz GTX650-t, de az gyengébb...vagy egy R7 250 árában kapsz GT640-t, ami szintén gyengébb. Szóval nem értem annyira ezt az ati-nvidia vitát...nekem eddig volt 5 geforce és 5 radeon kártyám és mindegyik tette a dolgát, ahogy az elvárható volt. Én általában azt nézem, hogy X forintért mivel járok jobban...
2014. márc. 26. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Amúgy ha veszel egy HD6670-t (ez olyan erős, mint a GT640), akkor az össze tud dolgozni az integrált 7560D-vel dual graphics módban! Szóval, ha mindenképpen 20k-ból akarod megúszni, akkor a GT640-nel szemben ez is érv a Radeon mellett. Mondjuk egy 7770-nel így is jobban járnál...igaz nem lesz dual graphics, de így is nagyobb lesz a teljesítmény (15-20%-kal erősebb, mint a GTX650)!

Az APU-t egyébként hogyan használtad? Csak mert a garfikus egység rendes kihasználásához minimum dual chanel memória ajánlott (ez nagyon sokat számít) és legalább DDR3-1600 vagy nagyobb órajelű! Szóval ha egy modult használsz, ami mondjuk ráaádsul 1333-as, akkor az alaposan visszafogja a 3D teljesítményt (közel a felére), ami könnyen csalódást okozhat...

2014. márc. 26. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!