Szerintetek megérne litecoint vagy bitcointot bányászni egy r9 290-el?
Figyelt kérdés
Nem lenne baja a kartyanak, mert láttam hogy 100 százalékon futna a VGA? Nem tudom érdemes lenne-e belekezdeni?! (Még soha sem csináltam ilyet..:)2014. márc. 26. 10:45
1/4 anonim válasza:
A mostani állások szerint már nem érdemes belekezdeni, csomóan adják el a configjukat mert már nem annyira kifizetődő "szakma".
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, de én a konfigomat játékra tervezem tehát, e mellett csinálnám a "szakmát". Hogy ugy nem érné meg? Hisz Havonta ha 5.000ft értékű cointot tudnék "bányászni", már az jó nem?! :)
2014. márc. 26. 11:57
3/4 anonim válasza:
Értem, de én a konfigomat játékra tervezem tehát, e mellett csinálnám a "szakmát". Hogy ugy nem érné meg? Hisz Havonta ha 5.000ft értékű cointot tudnék "bányászni", már az jó nem?! :)
Ezt neked kell eldöntened, szerintem megéri én is tolom 4 nvidia kártyával napi 1000Ft sztem megéri főleg hogy hiszem hogy lesz 1000$fölött ismét az ára, baja nem lesz nekem 2db 7970-em volt 1 évig mentek éjjel nappal és nem volt semmi para, viszont ez tényleg úgy éri meg ha 0-24-be tolod szerintem egy 5-10ezer ft-ot simán kitermelsz aztán vagy eladod most vagy félreteszed és várod a csodát, persze ha sokat játszol, és nem tudod 0-24be járatni a kártyát akkor ne kezdj bele
4/4 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened, szerintem megéri én is tolom 4 nvidia kártyával napi 1000Ft sztem megéri főleg hogy hiszem hogy lesz 1000$fölött ismét az ára, baja nem lesz nekem 2db 7970-em volt 1 évig mentek éjjel nappal és nem volt semmi para, viszont ez tényleg úgy éri meg ha 0-24-be tolod szerintem egy 5-10ezer ft-ot simán kitermelsz aztán vagy eladod most vagy félreteszed és várod a csodát, persze ha sokat játszol, és nem tudod 0-24be járatni a kártyát akkor ne kezdj bele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!