A nyomtatóba való univerzális tinta minden patronba jó vagy azért ezeknél is megvan hogy melyikhez jó?
illetve ha nem jó hozzá és beletöltöm azt hogyan veszem észre hogy az azzal nem jó?
a kérdésemnek azaz indoka hogy jelenleg van egy nyomtatóm ami helyett venni szeretnék másikat mert ez csak alap nyomtató és nekem fénymásolásra, lapolvasásra is kellene és van itthon kb 30 mili univerzális tintám ami nyomtatókhoz való és valahol elhánytam a papírját amire sok minden volt írva.... és nem tudom hogy beletölthetem e abba a patronba ami van abban a nyomtatóban amit szeretnék venni...
HP 21-es fekete patronba megy és másik patron amibe kellene az pedig Canon PG-540
a tinta neve pedig:
equalink ru48 univerzális fekete tinta
és egy kép a dobozzáról:
A HP-ba pigment alapú festék dukál, a Canont nem tudom, de szerintem vízbázisú Dye.
A Canon PG-540 patron tartalmazza a nyomtatófejet is. Ettől olyan mocskos drága. Ha nem jó tintát teszel bele, akkor annyit veszítesz, hogy vehetsz új patront.
ahhoz hogy a canonbe milyen tinta van ahoz ez neked mond valamit? ezt találtam róla eddig most hogy mondtad hogy milyen kell a hp-ba hogy:
Tintasugaras, 2 FINE kazetta, 4 színű rendszer, 2 pl-es cseppméret, ChromaLife100 rendszer
A HP pigmentalapú festékeket használ. Ezt tudtam.
Meg a kedvedért ránéztem a neten is. :)
A kétpatronos Canon rendszerekbe viszont amennyire tudom nem ilyen kell, hanem vízbázisú festék.
A patron meg azért lényeges kérdés, mert a PG-540/CLI-541 patronnal szerelt gépek esetében egy garnitúra új patron annyiba kerül, mint egy vadiúj nyomtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!