Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A nyomtatóba való univerzális...

A nyomtatóba való univerzális tinta minden patronba jó vagy azért ezeknél is megvan hogy melyikhez jó?

Figyelt kérdés

illetve ha nem jó hozzá és beletöltöm azt hogyan veszem észre hogy az azzal nem jó?

a kérdésemnek azaz indoka hogy jelenleg van egy nyomtatóm ami helyett venni szeretnék másikat mert ez csak alap nyomtató és nekem fénymásolásra, lapolvasásra is kellene és van itthon kb 30 mili univerzális tintám ami nyomtatókhoz való és valahol elhánytam a papírját amire sok minden volt írva.... és nem tudom hogy beletölthetem e abba a patronba ami van abban a nyomtatóban amit szeretnék venni...

HP 21-es fekete patronba megy és másik patron amibe kellene az pedig Canon PG-540

a tinta neve pedig:

equalink ru48 univerzális fekete tinta

és egy kép a dobozzáról:

[link]

2014. márc. 25. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

A HP-ba pigment alapú festék dukál, a Canont nem tudom, de szerintem vízbázisú Dye.

A Canon PG-540 patron tartalmazza a nyomtatófejet is. Ettől olyan mocskos drága. Ha nem jó tintát teszel bele, akkor annyit veszítesz, hogy vehetsz új patront.

2014. márc. 25. 17:22
 2/5 A kérdező kommentje:
ezzel nem is lenne gond hogy kell másik... mert ugye adnak hozzá.. ha meg ez nem jó hozzá akkor úgy is kell másik... csak jó lenne előre tudni hogy jó-e hozzá vagy nem mert akkor legalább nem idegesítene...
2014. márc. 25. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:

ahhoz hogy a canonbe milyen tinta van ahoz ez neked mond valamit? ezt találtam róla eddig most hogy mondtad hogy milyen kell a hp-ba hogy:

Tintasugaras, 2 FINE kazetta, 4 színű rendszer, 2 pl-es cseppméret, ChromaLife100 rendszer

2014. márc. 25. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:

A HP pigmentalapú festékeket használ. Ezt tudtam.

Meg a kedvedért ránéztem a neten is. :)

A kétpatronos Canon rendszerekbe viszont amennyire tudom nem ilyen kell, hanem vízbázisú festék.

A patron meg azért lényeges kérdés, mert a PG-540/CLI-541 patronnal szerelt gépek esetében egy garnitúra új patron annyiba kerül, mint egy vadiúj nyomtató.

2014. márc. 25. 18:44
 5/5 A kérdező kommentje:
adnak mellé patront és úgy szándékoznám használni hogy kikapcsolom a tintaszint figyelést és a kapott patronokat töltögetem újra.. a mostanit is így használom és egy patronnal az alap 20 milin felül ami benne van kb 60 milit nyomtattam vele szóval összevissza 80 milit kb... ebbe amim most van 3-4 ezer egy fekete utángyártott 20 milis patron amit linkeltem tintát az meg asszem 900 akármennyi forint volt... és 30 mili van benne nekem ez így olcsóbban jön ki... és ezért is érdekel, idegesít hogy ha megveszem azt a nyomtatót amibe ilyen patron kell hogy azt tudom e használni ezzel... egyébként maga a nyomtató asszem 7 ezer forint volt több éve és ebbe egy komplett gyári alap 5 milis garnitúra tinta több mint 10 ezer... de ezzel az utántöltögetős módszerrel 5x kevesebbe jön ki...
2014. márc. 25. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!