Kék halál meg újraindítás kb 2 hónapos gépnél az hogy?
Ez az új gépem:
Alaplap GIGABYTE GA-F2A88X-D3H
Processzor AMD Athlon II X4 760K 3.80GHz FM2 BOX
Memória KINGSTON 4GB HyperX Red DDR3 1600MHz CL9 KHX16C9B1R/4
Videókártya SAPPHIRE 11201-05-20G HD7770 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
Merevlemez SEAGATE 1TB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003
Optikai egység SAMSUNG SH-224DB/BEBE fekete OEM
Ház SHARKOON Vaya 1 db
Táp COOLERMASTER G500 500W RS-500-ACAA-B1
VGA : SAPPHIRE 7770 VAPOR X
windows 7 64bit
---------
Játszok játékokkal például most payday 2 steam ingyenes játszottam vele és gyorsan fel melegszik a gép. Amikor elsőnek játszottam vele akkor nem volt ilyen , de miután pár órát vele játszottam felmelegedett stb. le is állítottam mert nem akartam hogy túl melegedjen.
MTA-val is játszok (Multi theaft auto) és valamikor újraindul. A GÉPEN MINDEN HŰTŐ MÉG GYÁRI , nekem azt mondták hogy 6 hónap után éri meg lecserélni de én sokat játszok akár 10óra naponta.
Hangos hangot is ad amikor jó felbontásba játszok , zümmög stb.
Mi lehet a gond?
"A GÉPEN MINDEN HŰTŐ MÉG GYÁRI , nekem azt mondták hogy 6 hónap után éri meg lecserélni de én sokat játszok akár 10óra naponta."
Most komolyan kérdezed mi a baj? :D
Ideje lecserélni a gyári hűtőket, mert nem bírják.
Meg kellene tudni mi, mennyire melegszik! Aida64 -el végezz stabilitás tesztet.
Ha van garancia vidd vissza!!! A "zümmögés" azért van mert melegszik és 100% pörög a ventillátor.
mármint "zümmög" részre gondolok, gyári hibás táp is adhatja ki, ami okozhatja a leállást.
Amúgy nem szabadna annyira melegednie, gyári hűtővel se, hogy leáljon.
ha AMD FX 8K -s széria lenne még megéreném, a melegést, de Athlon II -es procik elég hűsnek számítanak.
Ami nekem van 35~40fok között van terhelés alatt 1800 -as fordulaton a gyári OM hűtővel.
Ez attól függ MI, MENNYIRE melegszik. Lehet trehányul rakták össze, nem illeszkedik a hűtőborda, vagy kihagyták a pasztát, de láttam olyat is hogy egy vezeték nem volt bekötve (gyári), de előfordulhat, hogy valami gyárihibás.
Attól hogy valami márkás, attól nem a hűtő"erő" növekszik, hanem az élettartam. Szóval előbb keresd meg a hiba okát!
Beletehetsz ilyeneket is, de ettől még a hiba fennálhat (pl ha a feszültség a gond)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!