Icicle kérdése:
Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Pont egy éve vettem egy általam összeállított konfigurációs számítógépet, minőségi alkatrészekből. Semmi gond nem volt vele eddig, de kb 2-3 hete azt csinálja, hogy fut valamilyen játék és 1-2 naponta egyszer csak befagy az egész. Ez alatt azt értem, hogy beakad a kép (nem szemcsésedik, semmi változás nem látható a képen) és a hang is beakad. Ha nem indítom újra nem történik semmi, de az újraindításhoz várni kell 10 másodpercet mire újra beindul. Futtattam memtestet és videókártya stress tesztet is, hiba nélkül lefutottak. Igazából konfig meg egyéb infók nélkül nyílván nem lehet megmondani a konkrét hibát, csupán csak arra vagyok kíváncsi, hogy találkozott-e valaki hasonló hibával, vagy mire tippeltek, hogy mi lehet a baj? (a videókártya driver-ét újraraktam, frissítettem, nem segített az sem, vírusírtót is futattam már) Én egyébként táregységre gondoltam, hogy okozhatja. Minden hasznos tanácsot/információt szívesen veszek.2014. márc. 23. 19:19
1/3 anonim válasza:
Táp vagy túlmelegedés. Inkább az utóbbi.
2/3 A kérdező kommentje:
40 fokos a videó kártya terhelés mellett, a táp gyanúm megerősítését köszönöm :)
2014. márc. 23. 19:29
3/3 A kérdező kommentje:
megnéztem a proci HDD meg alaplap hőmérsékeltét is, azok is 30-40 fokosak játék közben is. igazából már csak z a kérdés, hogy ha a táp a hibás, akkor nem kéne a képnek vibrálnia, leállnia a gépnek, nem beindulnia, stb?
2014. márc. 23. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!