Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépet raknék össze, szerintete...

Gépet raknék össze, szerintetek ez megfelelően lenne?

Figyelt kérdés

Alaplap: Asus M5A97 EVO R2.0

VGA: Sapphire R9 270X 2G DDR5 TOXIC vagy Vapor-X

CPU: AMD FX-8350 (hűtő Cooler Master Hyper 212 EVO )

RAM: Corsair 2x4GB Vengeance

SDD+HDD: Western Digital 500GB + Samsung 120GB EVO

TÁP: Corsair 650W VS650

Ház: Cooler Master Storm Scout 2

Kérdésem az lenne szerintetek mennyire lenne jó és működőképes ? Maga a VGA 31 cm tudtommal szóval a házzal vagyok gondban. Táp szerintetek elég lenne? ( ha van jobb ötlet akkor szívesen fogadom :D) Még alaplap szerintem amit lehetne jobbra cserélni ha van ötlet akkor kérlek titeket. Köszönöm előre is !

Ez a "gép" 230ezer így ..

#hardver #gép #PC összerakása
2014. márc. 17. 19:32
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Figyu igazából szerintem az is kérdéses, h mennyit bírsz rááldozni...én most aszerint fogok véglegesen dönteni, h mit szeretek, mire kell nekem, a tesztek melyikre mit írnak, és h fórumokon, vagy vásárlói oldalakon felhasználok milyen véleményeket írnak még pluszba. Szerintem így viszonylag biztosra mehetsz, és hát boltba utána úgy is segítenek is.

MSI terén lehet vitát indítani, de nekem eddig csak azok voltak, és mindegyik megszívtam, pedig arra esküdtem én is, de hát mindegy...most egy ashrock van a gépembe, soha nem vettem volna olyat, de azóta se bántam meg. Egyébként boltosok is mondták nekem, h az már jobban megbízhatóbb, mint az msi.

2014. márc. 18. 03:43
 22/23 anonim válasza:
Ja és, ha nagyon nem tudod eldönteni, akkor még gigabyte alaplapba is gondolkozhatsz szerintem...arról még panaszt sehol se olvastam.
2014. márc. 18. 03:45
 23/23 A kérdező kommentje:
Rendben :) Köszönöm a sok segítséget :)
2014. márc. 18. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!