Gépet raknék össze, szerintetek ez megfelelően lenne?
Figyelt kérdés
Alaplap: Asus M5A97 EVO R2.0
VGA: Sapphire R9 270X 2G DDR5 TOXIC vagy Vapor-X
CPU: AMD FX-8350 (hűtő Cooler Master Hyper 212 EVO )
RAM: Corsair 2x4GB Vengeance
SDD+HDD: Western Digital 500GB + Samsung 120GB EVO
TÁP: Corsair 650W VS650
Ház: Cooler Master Storm Scout 2
Kérdésem az lenne szerintetek mennyire lenne jó és működőképes ? Maga a VGA 31 cm tudtommal szóval a házzal vagyok gondban. Táp szerintetek elég lenne? ( ha van jobb ötlet akkor szívesen fogadom :D) Még alaplap szerintem amit lehetne jobbra cserélni ha van ötlet akkor kérlek titeket. Köszönöm előre is !
Ez a "gép" 230ezer így ..
2014. márc. 17. 19:32
12/23 A kérdező kommentje:
Sokan forum és blog után választottam AMD-t bár Intel párti vagyok ..Ha intel akkor i5-3570k szerintem . Nem tudom még így se eldönteni melyiket érné meg ?!
2014. márc. 17. 19:49
13/23 A kérdező kommentje:
Ha intel CPU és i5-3570 akkor lapnak persze egy ilyet MSI
MSI B75A-G43 GAMING.
2014. márc. 17. 19:52
14/23 anonim válasza:
Én is mostanában veszek gépet...az i5 mellett döntöttem, amit írtál is...tesztek alapján csak jót olvastam róla, és sokan dicsérték is, de hát végül is kinek mi tetszik, vki admre esküszik, vki intelre.
15/23 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha valaki akinek hasonló intele vagy amdje van irna róla pár sort ..milyen stb . Így már lehet inkább Intel mellett maradok :DD
2014. márc. 17. 19:56
16/23 anonim válasza:
Ja, ha intel, én nem tudom eddig msi alaplapokkal mindig megszívtam. Asrock, asus alaplaplokra azt mondják, h azok jók mostanság.
17/23 anonim válasza:
Az MSI lapok az egyik legmegbízhatóbbak, ha Intel akkor Haswell, azaz aminek az első szám 4 pl.: I5 4***
19/23 A kérdező kommentje:
Neked is ilyen Inteled van i5-4...?
2014. márc. 17. 20:00
20/23 anonim válasza:
Nem, de tervezem és arra érdemes építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!