Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott 1 gép mind2 nek kiment...

Adott 1 gép mind2 nek kiment a tápja és most egyik sem működik. Now what?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy 2 régi gépből kiment a táp. Az egyikbe tettem egy m-tech tápot azzal elindult(nem néztem meg h bootol-e csak forognak a ventik dolgozik kész. Aztán tettem bele egy codegen tápot (tudom mindenki utálja) azzal el se indult(pedig előtte egy erősebb gépből szedtem ki szóval elég áramot kellene adnia) utána egy 3.al is kipróbáltam azzal se ment(azis relatíve erős gépet visz). Én arra tippelek hogy alaplap hiba de akkor az mtechel miért indult elsőnek?

A másik gép pedig elindul de csak ide csatlakozó van az alaplapon ezért rákötöttem egy régi winchester-t de hiába indítanám kiírja h operating system not found és cd ről se tudtam vele bebootolni. mit lehet tenni?

2014. márc. 16. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Rakj bele egy NORMÁLIS tápot.
2014. márc. 16. 13:33
 2/4 A kérdező kommentje:
normális táp volt benne mint írtam.. az volt a 3.
2014. márc. 16. 13:47
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
Okos ember más kárából tanul. A buta meg a sajátjából se két eset után. Akar egy harmadikat is. :D
2014. márc. 16. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:
itt most nem teljesen értem.. 2 gép tápja tönkrement (az egyik nem nálam) és ezért most miből tanuljak? csak próbáltam a 2ből egy jót összerakni de nem ment ehhez kértem segítséget.
2014. márc. 16. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!