Hogyan tudom "egybevonni" a winchesteremet? Hogy mire is gondolok, lent kifejtem.
Figyelt kérdés
Van egy új gépem és beraktam egy régi Sata2-es winyómat az adatok miatt hogy meglegyenek.
Eddig ugye volt a 120GB-os SSD 'C' meghajtó és a 2TB-os HDD ami 'E'-vel van jelölve.
Beraktam a régit és kaptam 3 particiót is, G, H, I betűjelekkel, ezeket hogyan tudom egybevonni? Tehát hogy egy particio legyen a háromból és egyben legyen a 160GB?
2014. márc. 15. 18:30
1/3 anonim válasza:
legegyszerűbb, ha letöltesz egy partíció kezelőt és egyesíted a meghajtókat. Pl easus partition manager
Biztonsági mentést azért nem árt elötte készíteni.
Most úgyis szeles az idő, nem hiányzik egy ármaszünet.
2/3 anonim válasza:
Még egyszerűbb ha a Windows beépített lemezkezelőjét használod (Sajátgépre jobb gomb Kezelés/Lemezkezelés) Itt megkeresed a 160GB-os lemezt, törlöd mindhárom partíciót, majd létrehozol egy újat. A három partícióról minden adat törlődni fog, másold egy másik lemezre, ha kellenek.
3/3 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm!:)
2014. márc. 15. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!