Kolbászmester kérdése:
Milyen SSD-t lennne érdemes vásárolnom?
Figyelt kérdés
kb. egy 20000-35000ft tájékán szeretnék 120-128gb-os ssd-t vásárolni, viszont nem tudom hogy melyik lenne a legjobb váasztás.. Tudna nekem valaki segíteni hogy milyet érdemes venni?2014. márc. 14. 14:49
1/5 anonim válasza:
Én saját tapasztalatból tudok neked írni. Nekem is ajánlották azt az SSD-t, amit használok és eszeveszett jó! Samsung SSD 840 120GB, benne van abban a keretben amit írtál Sata III-as csatoló felültet és megbízható!
2/5 anonim válasza:
ADATA SX900; Kingston HyperX, HyperX 3K; Samsung 840 Basic; Samsung 840 EVO.
Ezek közül válassz, jelenleg az ADATA SX900-at venném.
3/5 anonim válasza:
Ezt vedd(a kereted teteje, de megéri):
4/5 anonim válasza:
A Kingston V300-as SSD-be újonnan szinkron helyett, asszinkron NAND-ok kerülnek, ezek jóval lassabbak mint az előbbiek, jelenleg nem ajánlott ez az SSD. Nekem már ilyen SSD-m van, a valós felhasználás során nem igazán, de a tesztekben eléggé érzékelhető a lassulás.
Az ajánlott SX900 majdnem ugyanaz mint amilyen volt egykor a V300. (Szinkron NAND).
5/5 anonim válasza:
Samsung 840 EVO vagy Kingston HyperX 3K, ezek a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!