Hogyan frissíthetem a driverem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném hogy win 8.0 van, intel core i5 dual core 2,5GHz 2,5 GHz. Az eszközkezelőben 2 videókártya is van az egyik intel hd graphics 4000 a másik meg nvidia-s. Az inteles van beállítva, de nekem az nvidiás kéne. Hogy tudom azt beállítani alapértelmezettként? És hogy tudom majd frissíteni?Az illesztőprogi verziója elég régi: 2012-es : 9.18.13.697-es verzióval. Nvidia Geforce 610M-es. Ezt kéne beállítanom és frissítenem a legújabbra. Lehetőleg ne kelljen fizetni érte! Köszi előre is!2014. márc. 14. 13:11
1/5 anonim válasza:
Azt hiszem a biosba kell letiltani a másikat vagy egyszerűen letiltod a tulajdonságok,eszköz tiltása. A driver pedig valahol a videó kártya tulajdonságánál keress frissítést,kell lennie automatikus frissítésnek is. Vagy a gyártó oldaláról kell letölteni.
2/5 Tengor válasza:
Mindkét VGA-nak tedd fel a legfrissebb drive-ét a gyártó oldaláról. Az oprendszer fogja váltani a kártyákat, attól függően, hogy kell-e nagy teljesítmény, vagy sem.
Kár letiltani az inteleset, csak felesleges hőt termelsz.
3/5 A kérdező kommentje:
a gyártó oldaláról már szedtem le de azt írja, hogy vásároljam meg az eredeti terméket. A frissítést meg a gépen keressem vagy a neten, mert ha neten keresek akkor az 1 óráig is eltart és még mindíg meegy de közben semmit nem talált.
2014. márc. 14. 13:19
4/5 Tengor válasza:
Miféle eredeti terméket? Milyen drivert szedtél le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!