Hogyan frissíthetem a videókártyám? (többi lent)
Figyelt kérdés
GeForce4 MX 440 with AGP8X-s videókártyám van és frissíteni kéne egy játék miatt. Már próbáltam frissíteni oldalakon de nem volt jó még igyse. Kérem valaki segítsen. Elöre is köszönöm.2012. aug. 10. 08:17
1/6 anonim válasza:
Testvérem, elhiszed vagy nem, nekem is pont ilyen kártyám volt a régi gépemen. És én sem tudtam frissíteni az illesztőprogramot. Illetve telepíteni tudtam, de akkor sem ismerte fel a gép. Egyetlen játék sem ment rajta, nem működött a 3D gyorsítás. Ez a kártya egyszerűen annyira régi, hogy semmit sem tudsz csinálni vele. Vagy a kártyát cseréld le, vagy a gépet.
2/6 anonim válasza:
Kártyát frissíteni? Azt legfeljebb kicserélni lehet, bár ha AGP, akkor jó eséllyel az egész rendszert fel kellene újítani.
Innen szedheted le a legfrissebb (6 éves) drivert:
Milyen játék?
3/6 A kérdező kommentje:
sims 3
2012. aug. 10. 08:42
4/6 anonim válasza:
Azzal nem fog menni, mivel minimum Directx 9.0-t támogató kártya kell hozzá.
5/6 A kérdező kommentje:
éshogy tudnám kivenni a gépből?
2012. aug. 10. 14:14
6/6 anonim válasza:
Ha ilyen kérdéseket teszel fel, akkor inkább azt ajánlom keress családi körben egy hozzáértőt.
Ha csak AGP port van a gépben kétlem, hogy kapsz hozzá megfelelő kártyát, így új gép kell amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!