Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől melegszik 4 év után a...

Mitől melegszik 4 év után a notebook?

Figyelt kérdés

Mitől melegszik 4 év után a notebook? Kipucoltam, portalanítottam.

És a porszívó 8 év után miért melegszik fel pár perc után és kapcsol ki?

Ez miért van a műszaki cuccoknál?

2014. márc. 13. 13:03
 1/4 Tengor ***** válasza:

Ha megfigyelted, a szétszedés és kitakarítás közben a laptopodban "egy picivel" több elektronikai cuccot préseltek, mint a porszívódba. Ezek sokkal kisebbek, sokkal precízebbek és emiatt sokkal érzékenyebbek mindenféle behatásra, mint a porszívódban lévő alkatrészek.

Csak azért, mert mindkettőt a konnektroba dugod, nem biztos, hogy belül ugyan az van...

2014. márc. 13. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha portalanítás után is melegszik, akkor gyanús, hogy a processzorventilátorod öregszik, akár preventíve is érdemes cserélni.
2014. márc. 13. 14:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem a ventilátor felpörög sokszor, a f0s adobe flash, acrobat és hasonlóan xarul megírt programok miatt, frissen lett húzva a win7.

explorer.exe ablakkezelő is rendre kifagy, valószínű a comodo cis is tele van buggal, de ez a szoftveres rész, amivel meg kell barátkozni.

Úgy emlékszem van valami a hűtéssel kapcsolatos alkatrész, ami meghal a notebookokban idővel. Nem emlékszem a nevére, természetesen nem a ventilátorról van szó és nem is passzív hűtőbordáról.

Valahol régen olvastam nem tudom mikor és hol, nem emlékszem. Erre lettem volna kíváncsi, a porszívó dolgot meg csak bónuszba írtam, mert az is hiába van kipucolva, 5 percnél tovább nem bírja és felmelegszik és gondolom az automatika lelövi a motort.

2014. márc. 14. 07:19
 4/4 Tengor ***** válasza:
Esetleg érdemes lehet újra pasztázni, lehet, hogy a használt paszta száradt ki.
2014. márc. 14. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!