Mitől melegszik 4 év után a notebook?
Mitől melegszik 4 év után a notebook? Kipucoltam, portalanítottam.
És a porszívó 8 év után miért melegszik fel pár perc után és kapcsol ki?
Ez miért van a műszaki cuccoknál?
Ha megfigyelted, a szétszedés és kitakarítás közben a laptopodban "egy picivel" több elektronikai cuccot préseltek, mint a porszívódba. Ezek sokkal kisebbek, sokkal precízebbek és emiatt sokkal érzékenyebbek mindenféle behatásra, mint a porszívódban lévő alkatrészek.
Csak azért, mert mindkettőt a konnektroba dugod, nem biztos, hogy belül ugyan az van...
Nem a ventilátor felpörög sokszor, a f0s adobe flash, acrobat és hasonlóan xarul megírt programok miatt, frissen lett húzva a win7.
explorer.exe ablakkezelő is rendre kifagy, valószínű a comodo cis is tele van buggal, de ez a szoftveres rész, amivel meg kell barátkozni.
Úgy emlékszem van valami a hűtéssel kapcsolatos alkatrész, ami meghal a notebookokban idővel. Nem emlékszem a nevére, természetesen nem a ventilátorról van szó és nem is passzív hűtőbordáról.
Valahol régen olvastam nem tudom mikor és hol, nem emlékszem. Erre lettem volna kíváncsi, a porszívó dolgot meg csak bónuszba írtam, mert az is hiába van kipucolva, 5 percnél tovább nem bírja és felmelegszik és gondolom az automatika lelövi a motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!