Nagy gondban vagyok. Szeretnék egy laptopot venni, de ez csak a win7-et és a vistát támogatja. Jó, úgy gondoltam, beruházok egy Vistára. Kérhetnék segítséget?
A baj csak ott van, hogy semmit nem tudok róla. Ha a vaterán találtam, és azt írja, hogy a kód már volt használva, de most nincs, akkor az tényleg jogtiszta? Nem fogja a gépem felismerni? És ha tegyük fel, megveszem, Service Pack-ot is külön kell hozzá venni, vagy az hozzá tartozik?
Bocsánat, ha hülyének tűnök, de ez nem az én világom :)
Köszönöm a válaszokat:)
Ezt a levelet kaptam:
"Telepíthető a készülékre az XP rendszer csak nem lesz vele stabil a készülék.
Vista illetve Win.7 Op. Rendszerrel teljesen jó lesz a készülék azt javasolnám rá.
Az Xp-t amúgy is egy kicsit körülményes ráhúzni a készülékre talán felhasználói szinten nem is olyan egyszerű, de mint mondtam megoldható."
Szóval, ha van ismerősöm, az megoldja? :) Akkor az jó lenne, én határozottam XP-párti vagyok... egyenlőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!