Gigabyte az jó vga gyártó? Ez a Gigabyte 750 vga jó vagy melyik gyártótol ajánlanátok gtx 750 35e ft ig?
Haverom vett ilyet 1 hónapja, nagyon meg van elégedve vele:
Valamit ajánlanék: R7 260X-szet vegyél, mert sokkal erősebb!
Nekem egy ilyen Gainward gtx460 vga van jelenleg és ezt szeretném lecserélni egy újabb vga ra.
Tavaly újitottam a többi alkatrész de most jött össze egy új vga ra a pénz.Lenne mellette egy AMD athlon II x4 750k proci,4gb ram.
[link] Itt egy teszt a GTX 750-ről. Azonos árban kapható vele a Radeon r7 260x, ami egy jó 10-20%-kal nagyobb teljesítményre képes. Esetleg, ha hozzádobsz még 5 ezer Ft-ot a kerethez már 40-42 ezer Ft körül lehet kapni HD7850-es videókártyát, ami mint látod a teljesítményskála tetején van. De max. 35 ezerig az r7 260x a nyerő, ezt tudom neked mondani.
33 ezer Ft: [link] ez egy r7 260x sapphire gyártmányú megbízható kártya.
42 ezer Ft:
[link] ez egy HD7850 1GB-os kártya, ez magasan a legjobb, amit vehetnél, ha kicsit még gyűjtesz.
Remélem kielégítő választ adtam. :) Olvasd el a tesztet, amit az elején linkeltem a válaszomnál, az segít majd a döntésben. Jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!