Ehhez a géphez milyen videókártyát ajánlanátok meleg szívvel, ami kompatibilis az alaplapommal?
Proci: AMD Athon(tm)II X2 260 3.20 GHz
Alaplap: [link] vagy
RAM: 1x 4GB- Kingston DDR 3
HDD: 500GB
Táp: HKC 400W - (ez cserélve lesz Chieftec-re)
VGA: jelenleg integrálttal megy NVidia Geforce 7025/630a(korábban nvidia geforca 8600GT volt, igaz régi, de ment rajta az ETS 2!)
Windows 7 Pro
Nekem az új VGA 2 játékra kellene:
- Sims 2 (erről tudjuk, hogy nem gépigényes)
- Euro Truck Simulator 2 (ez viszont az, de a régi kártyával is ment)
kérdésem:
- sajnos win 7 alatt nem fut a Sims 2: Összesen max 2x tudom elindítani, utána nem csinál semmit. Minden megpróbáltam, futattom XP Sp3 kompatibilitással és rendszergazdagént, de az sem segít. Érdemes-e visszatennem az XP-t, ha megszűnik áprilistól a támogatása? Ugyanis a nyomtatóm sem nyomtat ezen rendszer alatt,XP-n nyomtat. Viszont az XP nem ismeri fel a 4GB Ram-ot csak a felét.
Ezeket a VGA-kat néztem ki:
1: Sapphire Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5 PCI-E 11192-01-20g (sajnos ezt már nem gyártják, pedig erről nagyon jókat olvastam pl. halk, keveset fogyaszt.)
2: Van ez a hasonló másik
Sapphire Radeon HD6670 LP 1GB 128bit DDR5 PCI-E 11192-18-20g - de erről már jókat nem olvastam, pont az ellentéte a másiknak, tehát ez kizárt.
3: Sapphire R7 250 1GB DDR5 BOOST
Erről mi a véleményetek?
Mindenképpen Sapphire márkánál maradok, mert az AMD-k ezt szeretik és szerintem is jobbak.
összegezve:
- HD 6670-nél alacsonyabb számú kártya nem jöhet szóba
- halk legyen
- kevés fogyasztású (nem menne éjjel-nappal)
- 1GB DDR5-ös
Bocsi, ha hosszú voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!