Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom visszahozni egy...

Hogyan tudom visszahozni egy formázott winchesterről az adatokat?

Figyelt kérdés
4 winchester volt a gépben, és újra lett téve az XP, de utólag kiderült, hogy nem az a vinyó lett formázva amelyiken volt az XP, hanem amin a 3 éves unokahúgom elmúlt 3 évének fényképei voltak, amik nincsenek meg máshol, ezeket visszalehet valahogy hozni vagy megmenteni őket, sajnos arra a vinyóra ment rá az új XP is
2014. márc. 11. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozni lehet, de mivel erre tetted az oprendszert, jó része felül lett írva, arra meg keresztet vethetsz...

[link]

2014. márc. 11. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:
értem, és tegyük fel van egy C,D,E,F vinyóm, a C és a D kettévolt particionálva, a D egyik paritcióján volt az Xp amit formázni kellett volna, azt mondták formázzam mind2 partíciót, de tévedésből a C mind2 particióját formáztam, és most annak az egyikéről fut már az XP, a programot hova telepítsem, vagy hogy tudom megoldani, nem igazán értek az ilyen programokhoz,
2014. márc. 11. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Először is nem szerencsés a HDD-ket betűvel jelölnöd, mert az a partíciókra vonatkozik, a lemezeket számmal szoktuk emlegetni. Az első, hogy ne telepíts semmit és ne futtasd a windowst, ameddig nem mented le a még visszanyerhető fájlokat, mivel minden bekapcsolt perccel nő az esélye, hogy a windows ráír valamira a lapozó kezelése közben, a programok telepítéséről nem is beszélve. Ezután ha már úgyis legyalultál minden lemezt, pardícionáld újra. Számold össze, mennyit foglalnak a telepítendő programok + esetleg játékok, adj hozzá 5-8GB-t a windowsnak meg a lapozónak, így marad helyed is. A maradék helyeken meg tárolhatsz adatot.
2014. márc. 11. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a getdataback for ntfs/fat nevű progival sikerült visszahoznom külső hddről mindent ami elveszett, egy próbát megér szerintem
2014. márc. 11. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A getdataback az jobb, csak fizetős. Az lenne a jobb megoldás. Letöltöd "jó" helyről, felteszed, futtatod. Ott komplett merevlemezt kell választani, mert ugye partícionálás is történt. Ezután beállítani, hogy a komplett merevlemezről keresse vissza a képfájlokat. Amit talál azt lemented egy másik vinyóra vagy penre és enyi...
2014. márc. 11. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!