Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap, Processzor, Ram (4...

Alaplap, Processzor, Ram (4 gb) csere 60 ezer ft ból. Várom azz ötleteket. Mi érné meg legjobban?

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 08:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából érdekel az informatika de elég amatőr vagyok a témában.Hogy őszinte legyek szaküzletbe dolgozóra biztam a döntést a tápegységgel kapcsolatban miután düntésképtelen lettem az ellentmondásos információk után amit hallotam vagy olvastam. Asus alaplapot meg csak azért mondom mert a jelenlegi gépemben 6 éve az dolgozik hiba nélkül pedig a BIOS-ba a processzor is fel van húzva és a ram is maxra van állítva. De ez olayn dolog, hogy régen NVIDIA GeForce videókártyám volt passzív hűtéssel és 5 évig bírta úgy hogy túl volt húzva enyhén szólva. De az Ati is már 2 éve teszi a dolgát gond nélkül.Még tanulom a dolgokat de elég nehéz követni mert irgalmatlan tempoba jönnek az újabbnál újabb tipusú hardverek és hiába olvas utánna az ember, interneten más-más véleménnyel találkozik.Még az sem eggyértelmü sokszor mi az elsődleges dolog amit figyelni kell pl egy processzornál ( magok száma, Ghz stb.) Két informatikust kérdezel meg szinte biztos, hogy mást mondanak. Nekem egyenlőre szerencsém volt, táp még nem okozott kárt más hardverbe. Sajos nehezít a helyzeten hogy kisvárosban élek ahol elég rossz a felhozatal. 2 említésre méló informatikai szakület van. És nem a legolcsobbak. De ha neten rendelem meg se vagyok előröbb a szállítási költség miatt. Garanciális dolgok miatt jobb szeretem helyben megvásárolni a hardvereket. így valószínüleg bestbyte-ba tudok majd hozzájutni ezekhez.
2014. márc. 9. 10:40
 22/27 A kérdező kommentje:
2014. márc. 9. 10:55
 23/27 anonim ***** válasza:

Jó az a táp, már a márka is megbítható, nem is értem, mi a baj vele...

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY

G.

2014. márc. 9. 11:57
 24/27 A kérdező kommentje:
A videót láttam de az egy régebbi Hkc táp amit ott tesztelnek. Ha van egy hibás széria nem jelenti, hogy az összes rossz.
2014. márc. 9. 16:03
 25/27 A kérdező kommentje:
Ja és az 5 éve a bestbyte-ba dolgozó ismerős Core i5 -ös processzorok mellé is Hkc-t szokott tenni ha a vásárló csak egy árat mond, hogy mennyit szán rá. És nem sok probléma volt ezekkel. Igazából ha tönkremegy a táp nem esek kétségbe mert garanciális csak más hardverbe ne okozzon kárt.Akkora balszerencsém csak nem lesz.
2014. márc. 9. 16:10
 26/27 anonim ***** válasza:
Simán lehet balszerencséd. :S
2014. márc. 9. 16:23
 27/27 anonim ***** válasza:

"ha a vásárló csak egy árat mond, hogy mennyit szán rá" és persze i5- öt akar, akkor természetesen HKC tápot kap, mert 10K körüli táp már nem fér a keretbe...

A te tápod lesz, te döntesz. Sok sikert!

2014. márc. 9. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!