Alaplap, Processzor, Ram (4 gb) csere 60 ezer ft ból. Várom azz ötleteket. Mi érné meg legjobban?
Bizony mondom néktek: "Olcsó tápok márpedig az ördögtől valók" Beépített ramdom detonátorral (20kT töltet).
Ez egy dogma. Ne próbálj harcolni ellene, nem érdemes.
Egyrészt mert van igazságtartalma, másrészt mert sokan nem értik meg, hogy nem mindenki engedhet meg magának 10k feletti tápot.
Ne érts félre! Én is azt mondom, hogy a tápon nem szabad spórolni!
Volt olcsó tápom nekem is. (HKC,M-TECH?- akkoriban nem is tudtam, hogy milyen márkák vannak, de az áruk 5000 alatt volt.
Az egyik 5 évig szolgált, aztán elszállt, mint a győzelmi zászló.
Hogy vitte-e a gépet, azt sosem derült ki, mert addigra a gép is annyira elavult, hogy eleve újat vettem.
Érdekesség: Az errefelé istenített XFX 550 PRO-mat most hoztam vissza a szervizből.Három hónap után...
A Chieftec Ctg-550 bevált, évekig ment, utána is csak a ventije lett zajos. (Azzal meg az a klérus baja, hogy a 12 voltos ág ketté van bontva...)
IPON.hu
ASROCK FM2A75M-HD+ 14.385 Ft
AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX 19.582 Ft
KINGSTON 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3/4G 11.544 Ft
FSP Raider 550 16.497 Ft
Összesen: 62008- Ft
Ui1:
Biztos tud ennél jobbat valaki, majd leírják ők is.
Ui2: Most látom ASUS alaplapot szeretnél, mindjárt nézek azt is. (Érdekes alaplapnál kényesebb vagy a márkára, mint a tápnál... Kérlek, ne vedd sértésnek! )
Itt egy ASUS:
ASUS A55BM-A/USB3 15.748 Ft
Ha te mondod... (Azért légyszíves árul el miért! Komolyan nem tudom.)
ASUS A88XM-A 16.916 Ft
Kicsit olcsóbban:
GIGABYTE GA-F2A88XM-DS2 14.288 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!