SÜRGŐS 512 MB ramos telefont hiba megvennem?
tgnap kiprobalgattam, de a fickó a boltban emiatt lebeszelt róla. csak az a baj,hogy 4,5" os telefont vennék,ami nem ilyen akai meg bluepanther ,amiről a kutya se hallott, szervíz ki tudja hogy megy.
ezért döntöttek az alcatel c5 mellett.
szerintetek nagyon gaz az 512 mb?
az lemaradt hogy csak netezésre meg ebookolásra hasznalam,meg telefonalasra.
jatszani ha nagyon akarok akkor ott a tabom.
jah és 45ert vehetek max!
es a 4,5" a feltétel
Szerintem egyáltalán nem gáz. Nekem is kb 8 hónapja van meg S.E. xperia Mini-m és tökéletesen üzemel. Persze az ilyen GTA meg ilyenek nem mennek rajta mivelhogy 1mag 1ghz proci 512mb ram. De tökéletes.most is erről írok, és itt GYIK-on is telóról válaszolok mindig és igy vagyok itt 58. Most...
De bármilyen ANDROIDOS készüléket veszel töltsd le rá "Fast Reboot" nevezetű applikációt, leghasznosabb program az androidon gyors a telod mindig,mivelhogy egy koppintás és felszabadit sok ramot.
HUAWEI ASCEND Y300 512MB RAM-mal, 4.1.1 Androiddal.
Tény, hogy érezhetően a lehetőségei határán táncol, az 512 épphogy elég, de elég.
Clean Master alkalmazás ajánlott. Két-három hetente újraindítom. ("Fast Reboot" ebben a telefonban alap.)
koszi mindenkinek!:)
megvettem vegul :)
leszedem oket:))
de aki tud meg tapasztalatot, irjon batran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!