GamePC-nek jó-e és lemegy szerintetek a Proci ára tavaszra?
Ha majd a proci mellé veszek egy R9 270X-et vagy 290X-et az jó? Első sorban Bf4-hez kéne, meg vágásra. És a Procinak az ára le fog menni kb. 35k-ra tavaszra? Most van 80k-m. Kijönne az egész 100k-ból? Az ár oda van írva amit én találtam, de azért kíváncsi vagyok másoknak a véleményére.
GÉP:
Proci:
AMD A10 7850k
45k-55k
Asrock FM2 Alaplap
10k-20k
RAM:
DDR 3 2400MHz 8GB
25k
Merevlemez
Hitachi 1 TB
16k-20k
Táp✔
van
Monitor HD
25k <
Billentyűzet + egér (egér van)
Logitech K120 Business
2,5k
Minek vennél egy drága AMD A10 7850k APU-t (amiben van integrált videokártya és emiatt drága) amikor venni akarsz a gépedbe videokártyát is? Hogy kettő legyen ?
Vegyél inkább egy olcsóbb 4 magos CPU-t (amiben nincs integrált videokártya) Mondjuk egy 760K-t...
Illetve minek 2400MHz-es RAM?
Az általad említett APU mellé még megértem, hogy ilyent választasz, de ha netán rövid ideig használod is az APU igp-jét a gyors ramokkal, akkor sem közelíted meg soha azt a teljesítményt amit az R9 270X -el sima 1333 RAM-okkal
Hmm, értem én, de ezzel a drága APU-val és drága memóriákkal nem fogsz minőségi BF4-et nyomni egy évig.
Egy év múlva vennél R9 270X-et, de szerintem ez az APU addigra elavul. Már most sem ér 55.000 Ft-ot, max 40-et.
Ráadásul a 7850K APU fm2+ -os akkor az alaplapod is legyen akkor fm2+ -os mert sima fm2-vel nem fog működni.
Még valami.
A 7850K -ban van egy integrált videokártya (valamilyen R7-es) ami nem minden videokártyával tud "összedolgozni"! Esetleg egy R7 250/240-el.
A te későbbi R9 270X-el nem tud "összedolgozni".
Minek is tudna , hiszen lassítaná a 270X-et.
Az R9 270X van ahol 300%-al erősebb az APU IGP-jénél
olvasgass pár tesztet:
Az APU-k nem valók új játékokra. HTPC-nek tökéletesek, böngészni, filmet nézni , ilyenek...
A Prohardvert ismerem, tesóm házigazda ott. :D
Illetve alaplap plusszos, csak elírtam, bocsi.
Másrészt a videókártyánál néztem az R7-es szériákat, akkor azt teszek bele, csak gondoltam jó lesz az R9.
Illetve a tápnak nem tom mi a neve, tesómnál van.Köszi a válaszokat.
Nem értelek.
Gamer PC-t akarsz.
APU-s gépet akarsz ami eleve nem Gamer gépnek való.
Integrált videokártyát is akarsz használni , és képes lennél R7 240-est venni, csak hogy dual-ban menjen az IGP-vel.
Ne haragudj, de ez a két videokártyával dual-ban sem lesz gamer gép.
Egy R9 270X 5-ször kenterbe veri az IGP-s AMD 7850K + dual-os r7 240-et.
Olvass teszteket!!!! Utána gondolkodj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!