Olyan mintha lenne videokártya driver a gépen, pedig most töröltem le a Catalystot. Miért?
Dell Inspiron n5010 laptopom van. Volt fent egy Catalyst driver, majd anélkül hogy töröltem volna, fel akartam telepíteni egy frissebb verziót. Ennek az lett az eredménye, hogy egyik sincs fent a gépen, de mégis minden úgy működik, mintha lenne. Felbontást tudok állítani, stb.
Ha viszont most fel akarom telepíteni a catalystot, akkor feltelepül, de a felbontást nem lehet állítani, mintha nem lenne...
Mitől fordult meg ez a rendszer?
A windows driver is kezeli a VGA -t, és lehet felbontást állítani.
Catalyst-ot letörölted, utánna nézd meg az eszközkezelőben (Futtatásba: devmgmt.msc), fent van -e a driver, ha igen távolítsd el (Videokártyák)!
ha rossz catalyst verzió van fent akkor sem működik megfelelően, vagy ha rosszul távolítod el.
A Catalyst rengeteg külön összetevőt telepít, használj eltávolító programot (pl TotalUninstall, UninstallTool...)
Eltávolítás segédlet:
AMD is kiadott egy eltávolítót hozzá:
AMD Catalyst Uninstall Utility
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!