Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan mintha lenne videokártya...

Olyan mintha lenne videokártya driver a gépen, pedig most töröltem le a Catalystot. Miért?

Figyelt kérdés

Dell Inspiron n5010 laptopom van. Volt fent egy Catalyst driver, majd anélkül hogy töröltem volna, fel akartam telepíteni egy frissebb verziót. Ennek az lett az eredménye, hogy egyik sincs fent a gépen, de mégis minden úgy működik, mintha lenne. Felbontást tudok állítani, stb.

Ha viszont most fel akarom telepíteni a catalystot, akkor feltelepül, de a felbontást nem lehet állítani, mintha nem lenne...

Mitől fordult meg ez a rendszer?

2014. márc. 8. 11:47
 1/2 csacsi2 ***** válasza:

A windows driver is kezeli a VGA -t, és lehet felbontást állítani.

Catalyst-ot letörölted, utánna nézd meg az eszközkezelőben (Futtatásba: devmgmt.msc), fent van -e a driver, ha igen távolítsd el (Videokártyák)!

ha rossz catalyst verzió van fent akkor sem működik megfelelően, vagy ha rosszul távolítod el.

A Catalyst rengeteg külön összetevőt telepít, használj eltávolító programot (pl TotalUninstall, UninstallTool...)

[link]

Eltávolítás segédlet:

[link]

AMD is kiadott egy eltávolítót hozzá:

AMD Catalyst Uninstall Utility

[link]

2014. márc. 8. 13:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a Catalyst Uninstaller megoldotta a problémát :)
2014. márc. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!