Miért nem tudok "kukac" jelet írni? Az AltGr gomb működik csak kukacot és bal oldali szögletes zárójelet nem tudok írni!
Szia.
Angol billentyűzet kiosztásnál a kukac a SHIFT+2-es billenytűzeten van.
Alapértelmezett bilenytűzetváltás (Angol - magyar) Bal ALT + Bal Shift.
Kukac jel irása ALT+ numerikus bilenytűzeten :
@ : ALT+064
[ : ALT+091
Sok sikert.
Üdv.
Sziasztok!
Nekem a @ hibát a Razer Cortex nevű program okozta. A memóriából törölve a billentyűzetem megfelelően működik. Amúgy a { billentyű kombináció sem működött.
Ha eltávolítod a programot az is megoldás.
Maga a programot, játékok memória igényének biztosítására találták ki, azaz a játék futását közvetlenül nem támogató programokat bezárja a játék futtatása előtt. Amikor befejezed a játékot, minden programot amit leállított, automatikusan visszatölt a memóriába. Itt történhetett valami hiba. Üdv.
Mondjuk nem egy mai kérdés... :)
Nálam kb. 2 hónapja tűnt el a @ , de már megszoktam, hogy ALT+64 és már írja is. Szóval most sikerült megfejtenem, hogy nálam mi volt a hiba: ATC mérleg szoftver+driver (VCOM) nyírta ki. Kilépek a virtuális sorosport kezelőből és máris ismét tudok írni @-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!