Az AMD FX 8320-ról vélemények?
Figyelt kérdés
R9 270x vidikarival működne. Hűtő úgy tervezem még nem lesz.2014. márc. 4. 17:52
1/17 anonim válasza:
Szerintem odaver egy drágább I5 nek, bár valószínűleg ezért most lefognak anyázni.
2/17 anonim válasza:
Ha néznél teszteket,nem beszélnél hülyeségeket...
3/17 anonim válasza:
xDDDDDD jó proci alap óra jelen kb egy i5 2500 k-t le nyom 4ghz főlőt jön meg igazán az ereje ott már brutális meg a wattok is repkednek :D
4/17 anonim válasza:
amúgy az fx 8320 több szállas alkalmazásokban képesek túl lépni egy közepes i5 sandy procit
5/17 anonim válasza:
Maximum 125 wattot fogyaszt na és? Az én 1090T-m is annyit eszik max.
6/17 anonim válasza:
egy szállas alkalmazásokban ver rá köröket max.
7/17 anonim válasza:
#6/( válaszoló bár te még azt is be magyaráznád másnak hogy az Intel G3420 rongyá alázná az fx 6300-at..
8/17 anonim válasza:
Nekem olyanom van, egy jó hűtővel (Scythe Mugen 4), megy stabil 4.4 Ghz-n. Igaz kell neki táp (Nekem egy XFX Pro 550 hajtja ezt a procit+1 r9 280xet) de (lehet hogy lehurrognak) szerintem erősebb némelyik i5-nél.
9/17 anonim válasza:
bőven jó .. játékra szerintem barátságos az ár főleg hogy hardverapron bontatlan garis 8320 kerül 31 ezerbe szvasz. használt i5 2400 30 ezer és nem lehet nagyon tuningol szvasz..
10/17 A kérdező kommentje:
Ehhez elég egy Cooler Master 600W Elite Power Black tápegység?
2014. márc. 4. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!