Vélemények erről a (főleg játékra szánt) gépről?
Gigabyte B85M-D3H alaplap
Intel Core i5-4570 (3200Mhz 6MBL3 Cache 22nm 84W skt1150 Haswell)
KINGSTON HYPERX DDR3 8GB 1600MHz CL9 DIMM (Kit of 2) XMP Blu Series
Gigabyte PCIe NVIDIA GTX 770 2GB GDDR5 - GV-N770WF3-2GD
Toshiba HDD 3.5'' 1TB SATA-600 7200RPM 32MB HDD
ADATA 2.5" SSD SATA III 64GB Solid State Disk, SP900 Premier Pro Series
Samsung DVD-RW Sata
Fractal Design 3000 gépház
Corsair CX 500W tápegység 80+ Bronze
Leginkább FULL HD játékra, Excel makrók programozására, rettenetesen komplex makrók futtatására használnám.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Alaplapból a 85-ös számomra elég. Így is több mint egyhavi fizetésem erre költöm, ugyanis ez összesen körülbelül 250 ezer forintomba fog kerülni. A RAM pedig 1.5 voltos, direkt utánanéztem. :) Nekem nagyon sok, DVD-n tárolt adatom van, ezért mindenképpen szükségem van DVD-íróra.
A válaszokért hálás köszönet!
Az SSD legyen 120 gigás, hidd el szükséged lessz rá.
Tapasztalat!
Szerintem jobban járnál, ha kivennéd azt az ssd-t, és tennél bele egy i5 4670-et.
#6 Ha ez nem így lenne, már becsődölt volna az összes játékbolt. "képesek megvenni a játékokat több ezer forintért DVD-n". Mert te mit csinálsz, ha szeretnél valamivel játszani? Multiplayer játékot nem nagyon lehet kalózkodni, mindenképpen meg kell venned. Én kérek elnézést, hogy én nem lopom a játékokat, hanem megveszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!