Milyen USB hub-ot lenne érdemes venni, ha külső winchester-eket szeretnék rájuk kötni, cél a megbízhatóság, valamint hogy a diagnosztikai programok felismerjék a winchester-eket? Bővebben lent.
Olyan USB hub-ot szeretnék venni, amely stabilan működik (nem értek ezekhez), adatok másolgatása közben sem történhet semmi az adatokkal, úgy értem bármiféle CRC hiba - amennyiben ezek az eszközök helytelen működésükből adódóan okozhatnak ilyet - valamint szeretném, ha a merevlemez diagnosztikai programok (pl. S.M.A.R.T. ellenőrző programok) felismernék az USB hub-ra kötött merevlemezt...
HDD Sentinel FAQ-ban olvastam (azt hiszem), hogy egyes USB hub-ok okozhatnak olyat, hogy nem ismeri fel a merevlemezt a program...
4 vagy több portos hub kellene.
Ha nem probléma, hivatkozással link-eljétek be az adott terméket, de persze pontos típus és altípus is megfelelő..
Ha még szkennert is rádugok az egyik portra, az semmi problémát nem fog okozni?
Értem, köszönöm a választ.
Ajánlasz egyet, vagy többet, amely szerinted nagyon megbízható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!