Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elszállt volna a vinyo?

Elszállt volna a vinyo?

Figyelt kérdés
telepitesnel azt irja nincs hely. 0Mb. igy nm tudom telepiteni. tud vki segiteni?

2014. febr. 25. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
eddig nem volt semmi gáz? elő történet? azért kell telepíteni mert összeomlott? esetleg nézd meg másik gépben, de lehetséges hogy bedöglött
2014. febr. 25. 23:14
 2/4 A kérdező kommentje:
igen osszeomlott... akkor most mehet a kukaba? am netbookrol van szo. vagy egy uj vinyo szted milyen arba lehet? kosy
2014. febr. 26. 06:22
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is tönkrement 2 hete a hdd a notimban, szerencsére még garis és megcsinálták, de neked már nincs rajta jótállás akkor itt tudsz nézelődni:

[link]

2014. febr. 26. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
ja, és nem túl kecsegtető, de nekem is így kezdődött hogy összeomlott, csak szerencsére nekem nem az egész lett oda, csak egy része, és az adatokat ki tudtam menteni, esetleg ha nem garis, akkor meg lehet nézetni hogy lehet e valamit kezdeni vele még
2014. febr. 26. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!