Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD és videokártya, milyet...

SSD és videokártya, milyet érdemesebb venni?

Figyelt kérdés

Az SSD-re csak a rendszer menne!Win7+ alap programok, update nélkül!

Videokártya meg legyen olcsó(árat nem határozok meg, az mind1)

De 1280x1024-ben játszom, és közepes grafikán!Valamint 2 évig szolgáljon ki!

gépem:

CPU: Intel core i5 4570

alaplap: Asrock B85m pro4

ram: 2x4 gb Kingston HyperX red 1600mhz

FSP HEXA 500

BenQ GW2255

2014. márc. 2. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ár nélkül elég nehéz megfelelőt írni.
2014. márc. 2. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a frissen telepített win7 ápdét közben befoglalt 55 gigát, hiberfil.sys nélkül!

100 giga SSD alatt nem érdemes, de az abszolút minimum a 60 giga! (Kingstont vettem, de egyértelműen az Intel SSD a legjobb, a netbookomban Samsung SSD van, eddig nem volt még rendszerösszeomlás)

Egyszer kipróbáltam a Kingfastot notebookban, és az lett a következménye, hogy a vásárlást követő 1 hét múlva tönkrement az akkumulátorom. Gondolom asztali PC-nél a villanyszámlát tornássza fel erőteljesen. Ne vegyél gagyit, ne sajnáld a pénzt!

2014. márc. 2. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:

olcsó? 2 év? necces

hd7850 de ez se olcsó, már nincsen olcsó ami 2évig jó neked mediumon, de ez most jó lesz high-ra is néhol, később persze az áhított medium

viszont az a táp nem túl bitang ehhez a procihoz

2014. márc. 2. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Az ár az mind1, nem akarok olyan vga-t amit nem használnék ki, illetve az ár az rátok van bízva?

A Kingston vs300 60gb milyen lenne, lenne vele előre lépés?

2014. márc. 2. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
2 évente kopmlett gépet szoktam cserélni, az FSP-t most szándékozom eladni és egy Rider 550-re beruházni!
2014. márc. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!