Greiner Krisztián kérdése:
Integrált videókártya?
Figyelt kérdés
Tudom mi az.De érdekelne, ha mondjuk bővítem a gépemet rammal úgy a videókártya több ramot is el tud venni a rendszerramból??? :O2014. márc. 2. 15:38
1/6 anonim válasza:
az ilyen integrált cuccoknál (intel HD4000 stb) meg van szabva a maximális memória amennyit lefoglalhat, pl. 512MB vagy ilyesmi
attól hogy több ramod van, nem foglal többet
2/6 Tengor válasza:
Az integrált alá ha be is tudsz tenni bármennyi RAM-ot, akkor sem fogja megközelíteni a dedikált kártyák sebességét.
3/6 A kérdező kommentje:
Aham. :P És ezt valahol meg tudom nézni?
2014. márc. 2. 15:43
4/6 anonim válasza:
típus alapján nézd meg a neten
pl. ha intel i5 vagy i7 procid van, akkor annak a típusa alapján meg lehet nézni milyen integrált cucc van benne (HD3000, HD4000 stb)
ha régebbi, akkor is valahogy biztos meg tudod nézni
5/6 A kérdező kommentje:
Oks. :D köszi a válaszokat :)
2014. márc. 2. 15:47
6/6 anonim válasza:
Biosban tudod beállítani mennyi memóriát adsz a vganak. Max 1GB lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!