Egy laptopnak mennyi a várható átlag élettartama?
Ez erősen márkafüggő. Én pl. 5 éve vettem egy középszintű Acer laptopot (Extensa széria), és mái napig pöpecül működik, egyszer volt vele gond csak, az is szoftveres. Szóval az Acer már bizonyított.
Állítólag az MSI és Dell laptopok nagyon szarok, de a márkátlan (pl. Incom) made in China ipari selejtek a legrosszabbak, azok max. fél évig bírják.
2. dell laptopok szarok? Ezt honnan szülted? Magyarországon nekik van a legjobb szervizük, +3 év garanciát adnak még az alsó kategóriás gépekre is.
Amiknek most a minősége selejt, msi, acer, és asus-ok sajnos, pedig asus jó márka volt.
Meghibásodási arány 3 év alatt, minőség szerint.
Ehhez az értékhez képest azonban érdekes módon a drága, $1.000 feletti gépek sem sokkal jobbak: bár az első év során szinte veszélytelenek, a három éves periódus során itt is elég "szép", 18,1%-os hibaszázalékra lehet számítani. Megjegyzendő azonban ezen a ponton még az a lényeges apróság is, miszerint a meghibásodások közel egyharmada nem hardveres okokra vezethető vissza, hanem felhasználói gondatlanságra, balesetekre - tehát csak óvatosan, mert sok múlik rajtunk is.
" dell laptopok szarok? Ezt honnan szülted?"
Online tech közösségeken írták, pl. Tech Support forums, Geeks2go, és egymástól függetlenül sok ember. Tévedésnek egy kicsit erős lenne, nem?
"Ember az oviba mesélgesd a hülyeségeidet ne itt..."
Értem. Akkor kaptad is a mínuszt. Lepontozni én is tudok,csak mellé még érvelni is, szóval kettő-null ide.
Ne nekem magyarázd, milyen király laptopok, hanem a szakmai fórumokon meséld be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!