Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó szünetmentes? Megéri az...

Ez jó szünetmentes? Megéri az árát?

Figyelt kérdés

[link]

Nem nagyon értek a szünetmentesekhez, de ez nekem eléggé tetszik. A súlya is 11 kg, és elvileg 1000W-os. Egy 850W-os tápom van (utólag láttam, hogy egy 700-as is talán megtette volna, mert egy radeon R9 290X-es karim van és jobbnak láttam egy 850-es tápot venni) és egy monitort is meg kellene hajtani. A monitor jó nagy, azt hoszem 27"-es.

Szóval, ez a szünetmentes jó lesz nekem? Az adhidalási ideje is tetszik nekem, legalábbis ahhoz elég, hogyha épp bf4-ezek, akkor le tudjam menteni a játékot, bezárni rendesen minden progit, és normálisan kikapcsolni, ha jönne egy kellemetlen áramszünet.

Esetleg, ha ez a szünetmentes nem jó, akkor hasonló teljesítménnyel hasonló árban tudtok mást ajánlani?

2014. márc. 2. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Elvileg elég , de a 850-es táp alatt azt érted hogy 850 wattos? mert ha igen akkor áruld már el nekem hogy mi a fenének vettél egy r9 290x mellé ilyen erős tápot?

egy 650 watttos elég lett volna neki.

2014. márc. 2. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
pl egy FSP Raider 650 vagy egy XFX Pro 650W Modular Edition.
2014. márc. 2. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem adnék ki 90 ezer forintot egy ilyenre. Csak arra jó, hogy áramszünet esetén legyen időd kikapcsolni a gépet, de megfelelő tápegységgel, aminek van védelme, semmi szükség rá, mert nem lesz baja a gépnek. 10 perc az ilyenek átlag működési ideje, ráadásul az akksik sem bírják sokáig(tapasztalatból mondom).
2014. márc. 2. 14:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert jól esett vennem olyan erős tápot. De én arra lennék kíváncsi, hogy jó lesz-e ez a szünetmentes? Vagy tényleg inkább ne vegyem meg? Megéri azért, ha évente 2X van áramszünet? Amúgy, én csak a szabadidőmben játszom, mi van ha már órák óta dolgozom mondjuk az autocadben vagy az excelben és akkor jön az áramszünet? Kezdhetem újra a munkám...
2014. márc. 2. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyakran kell menteni, ez a lényeg. Ha ezt megteszed, akkor nem lesz semmi problémád. Nekünk mindig ezt tanította a tanár, hogy ne vesszen el semmi.
2014. márc. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!