Ez jó szünetmentes? Megéri az árát?
Nem nagyon értek a szünetmentesekhez, de ez nekem eléggé tetszik. A súlya is 11 kg, és elvileg 1000W-os. Egy 850W-os tápom van (utólag láttam, hogy egy 700-as is talán megtette volna, mert egy radeon R9 290X-es karim van és jobbnak láttam egy 850-es tápot venni) és egy monitort is meg kellene hajtani. A monitor jó nagy, azt hoszem 27"-es.
Szóval, ez a szünetmentes jó lesz nekem? Az adhidalási ideje is tetszik nekem, legalábbis ahhoz elég, hogyha épp bf4-ezek, akkor le tudjam menteni a játékot, bezárni rendesen minden progit, és normálisan kikapcsolni, ha jönne egy kellemetlen áramszünet.
Esetleg, ha ez a szünetmentes nem jó, akkor hasonló teljesítménnyel hasonló árban tudtok mást ajánlani?
Elvileg elég , de a 850-es táp alatt azt érted hogy 850 wattos? mert ha igen akkor áruld már el nekem hogy mi a fenének vettél egy r9 290x mellé ilyen erős tápot?
egy 650 watttos elég lett volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!