Geforce vga vagy radeon vga?
Vga-t szeretnék venni pc-m be de nem tudom hogy milyet. Nézelődtem neten és találtam 4-et ami közül kellene kiválasztanom azt amelyiket majd megveszem, de nem tudom hogy melyik legyen. Gépbe i5 (1150) cpu van és asrock fatal1ty alaplap 8gb rammal, és minőségi 550Wattos táppal.
Ezeket a vga-kat néztem:
MSI R9 270X Hawk 2GB GDDR5 PCIE vagy asus radeon r9 270x
Radeon R9 280X
Nvidia Geforce GTX 760
Nvidia Geforce GTX 770
Ezek a videokártyák közül melyiket érdemes venni? Én a GTX 770-en gondolkoztam mivel hasonló szinten van a r9 280x hez képest, de nem tudom hogy játékra nvida vagy amd a jobb? Radeon ellen az szól hogy drágább a riválisnál és itthon nem nagyon kapható (r9 280x).
a 760 is bőven elég
nincs olyan játék, akármilyen új és komoly, ami egy szimpla 760-on ne futna el max beállításokon 1080p-ben :) komoly kártya az is, és a 770-hez képest olcsóbb
én mindig is a zöld oldalon álltam
bár jók az amd kártyák is, az nvidia megoldásai jobban tetszenek :) na meg a physX támogatás sem utolsó dolog, sok játék használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!