Hibás partíciós tábla! Mit csináljak vele?
Van egy winyóm amin win Xp volt, majd mellé lett telepítve egy Suse linux, ami leválasztott magának pár Ext3 partíciót.
A minap végleg behalt a windows, és újra akartam telepíteni a gépet. A windows Cd-vel töröltem a számára ismeretlen partíciókat amin a linux volt, majd a C meghajtóra feltelepítettem a windows. Viszont mikor újra kéne indulnia, hogy befejezze a win a telepítést, folyamatosan azt írja ki, hogy hibás partíció tábla! Ezzel mit tudok csinálni? Ha valaki tud valami megoldást segítsen! köszönöm.
Amikor megszüntette az XP telepítő a linux partíciókat akkor látszott a teljes lemezkapacitás?
Fdisk programmal meg kellene nézni, hogy aktívra van-e állítva a partíció amire telepítettél.
Nem egyszerű dolog linux után vissza nyerni a leválasztott partíciót.
Ha nem kell róla semmi akkor rakd be egy másik gépbe a vinyót amin van partition magic 8 program aztán törölj róla mindent és particionáld újra!
Amúgy ha igy rendszereket akarsz kipróbálni vagy több rendszert hazsnálni egy gépen akkor ajánlom neked a vmware nevű programot! Ez egy virtuális gép mondhatni egy számítógép szimulátor a windowson belül amibe újabb rendszereket telepíthetsz és akár egyszerre is futtathatsz benne macosx-et meg winxp-t meg linuxot is, amit csak bír a procid...
Nem zúzod le a fő oprendszered egyetlen bitjét sem, és ha nem kell egyszerüen bevágod a kukába, és annyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!