Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri laptop helyett tábla...

Megéri laptop helyett tábla pc-t venni?

Figyelt kérdés

Ilyen táblagépet vennék, 40e-ért:

[link]

2011. júl. 11. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy normális laptop árának a harmada, kb annyit is ér. Te tudod mire kell.
2011. júl. 11. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mire kell.
2011. júl. 11. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:

a laptopot úgy értelmezem hogy netbookra gondolsz

lehet csak én vagyok ezzel így de nem sok értelmét látom egyelőre a táblagépeknek, volt már a kezeim között ipad, el is lehet szórakozni vele 1 hétig max, de én ha már csak kisebb netezésre/filmre kell, akkor akkor én a netbookot perferálom (van billenyűzete, és bárhova le is tudod tenni)...meg valahogy én nem nagyon látom értelmét ennek a nagy táblagép mániának, ha ingyen kapnám mondjuk születésnapra/karácsonyra, akkor biztos örülnék neki, de személy szerint nem költenék rá pénzt

meg attól is függ mire használod, ha arra hogy az utcán sétálgatva, meg buszon állva tudj netezni arra biztos jó a táblagép

laptop meg egy más kategória az 100k körülről indul, és jobban helyhez is kötött, inkább akkor jó ha fix helyek között (otthon-kollégium-suli) hordozod, viszont több lehetőséged van rajta programok terén, és munkára, meg komolyabb dolgokra is tudod alkalmazni (filmezésre, netezésre, kisebb játékokra sokkal kényelmesebb sztem egy laptop nyújtotta nagyobb képernyő és teljesítmény)

2011. júl. 11. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ha birod,hogy a képernyőd tiszta tapinyom.....
2011. júl. 11. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
egy ekkora kijelzőnél ekkora felbontás szégyen 4'' telefonnak van ekkora
2012. jún. 27. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!