500 gb-os merevlemezt hogyan osztanátok fel?
Figyelt kérdés
Hány és mekkora particiót raknátok rá?2014. márc. 1. 14:35
1/9 anonim válasza:
Csinálj egy C:-t, ami úgy 25-30 GB-os, és egy D:-t
A C meghajtón lesz az operációs rendszer a többin a többi adat.
2/9 anonim válasza:
Ha csak adattárolásra kell, akkor hagyd egybe. Ha oprendszer is lesz rajta akkor az első által ajánlott 30 GB baromi kevés lesz. WIN7 esetében 50-100 GB kellene...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
A maradékot felesleges több darabra osztani?
2014. márc. 1. 14:40
5/9 Tengor válasza:
Ha csak tárolónak használnám, akkor egybe venném az egészet NTFS fájlrendszerrel.
Ha oprendszert tennék rá, akkor:
10 GB ext4 a /-nek
2 GB SWAP
30 GB ext4 a home-nak
A többit NTFS-ben adattárolásnak használnám.
6/9 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy 50 gb windows, többi adat. De jobban járnál ha vennél egy 60 gb-s SSD-t és akkor az 500 gb-s vinyót nem kéne partícionálni.
7/9 A kérdező kommentje:
Olyat is hallottam, hogy a windows van egy kicsin, de aztán maguk a programok nem abba a kicsibe vannak telepítve, hanem egy nagyobbra.
Mondjuk ezt inkább SSD-s megoldásnál láttam.
Merevlemeznél ennek lenne értelme?
2014. márc. 1. 14:41
8/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, mire írok, ti is írtok ;)
2014. márc. 1. 14:43
9/9 anonim válasza:
Két részre osztanám, C-re az operációs (Windows 7)rendszernek 100GB-ot, a többi meg a D-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!