A fiamnak mennyiért vegyek gépet?
Figyelt kérdés
Monitorral mindennel együtt mert még nincs semmi. A 14. születésnapjára lenne. A mostani már nagyon gyenge ezért gondoltam hogy kap egyet a születésnapjára. Ha lehet (nem kötelező) konfigot is írjatok.2014. márc. 1. 08:41
1/18 P.O.C. válasza:
Így mindenestől együtt, kb 150-160 eFt az a konfig, ami már használattó játékokra is. Ha ez még nem sérti az ingerküszöbödet, vagy esetleg rosszabb összegre számítottál akkor írd meg, te mennyire gondoltál, és összeírunk neked pár konfigot.
2/18 A kérdező kommentje:
Pont azt írtad, amit gondoltam (ár). :)
2014. márc. 1. 08:48
3/18 anonim válasza:
Látom másoknak szoktál itt összerakni gépet, akkor magadnak miért nem? :)
FX 6300
Asus M5A97 EVO R2.0
Kingston HyperX 4GB 1333mhz
Seagate 1TB
Asus R9 270X
FSP Raider 550
Egy ház, ami tetszik.
4/18 anonim válasza:
Ebbe később még mehet esetleg még 4 giga ram, de ennyivel sincs baj. A régi gépből meg mehet bele a DVD író, ha van benn.
5/18 A kérdező kommentje:
Hááát nem tudom. :S
Talán csak érdekel, vagy megerősítést vártam, mert én is az fx6300+r9 270x párost néztem. De köszi. :)
2014. márc. 1. 09:05
6/18 anonim válasza:
Tudom milyen ez, én is sokáig vacakoltam, amíg megvettem az enyém :)
7/18 anonim válasza:
Szia SoulElter! Mivel játszana a fiad?
8/18 A kérdező kommentje:
Mivel megkérdezni nem tudom (titokban tartom) biztosra nem tudhatom, de úgy gondolom hogy ilyen lövöldözős fps/tps játékokkal játszana.
2014. márc. 1. 09:11
9/18 anonim válasza:
Ha nem játszana BF4/Cod:Ghosts-al, akkor szerintem elég lenne egy R7 260X, Athlon II X4 760K páros.
10/18 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg pont BF4/Crysis3/GTA5 trióval akar majd játszani.
2014. márc. 1. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!