Egy usb-s külső vinyóhoz lehet valami eszközt rakni, amivel wifi-n keresztül lehetne elérni?
Egyes routerek az USB portjukon képesek HDD-t megosztani a hálózaton.
A NAS-ok nagy részéhez is lehet kötni USB-s küldő eszközt.
"Tengor nevű felhasználó válasza:
Egyes routerek az USB portjukon képesek HDD-t megosztani a hálózaton.
A NAS-ok nagy részéhez is lehet kötni USB-s küldő eszközt.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad."
Úgy látom már megint elszaporodtak a trollok! Kedves moderátor urak/hölgyek, nem ártana intézkedni!!!
Ez a válasz 10000000000% -ig hasznos, ezt egy 5 éves is belátná. Ha nem intézkednek a negatív értékelés másoknak félrevezető lesz.
Én is észrevettem már, hogy külön utaznak Tengor és mások hozzászólásaira, bármit írnak lepontozzák.
Úgy látszik valaki/valakiknek savanyú a szőlő ...
Én is észrevettem ma a dolgot. Az ilyet kéne eltiltani mindentől, ami bonyolultabb számításokat végez, mint Pistike első osztályban.
Ja, és hogy ne legyen off: Igen.
G.
Osztom P.O.C véleményét.
Egy régi bútor darab
Network Attached Storage = hálózatra csatolt tároló
Egy készülék, amibe vinyót szerelhetsz és hálózati meghajtót csinál belőle. Általában UTP hálózati kábelen keresztül csatlakozgatható a hálózathoz, de vannak Wi-Fi képesek is. Rengeteg funkciója van. Intelligens készülék saját operációs rendszerrel. A legtöbb típushoz USB-s merevlemezt köthetsz, ami ugyan úgy viselkedik mint a bele szerelt 3,5" -os vinyó.
Dióhéjban ennyit, bővebb infó: Google!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!