Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó ramot választottam?

Rampage84 kérdése:

Jó ramot választottam?

Figyelt kérdés
Adott egy asus z87 c alaplap és 2*4gb kingston KVR16N11S8/4 cl11 vettem bele 1600 mhz nem szerepel az alaplap kézikönyben mint kompatibilis ram de működik a dolog lehet e probléma belőlle ??
2014. febr. 27. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Maximum nem fog 1600mhz-en menni, hanem "csak" 1333mhz-en. Baj nem lehet belőle!
2014. febr. 28. 00:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha a lap támogat 1600 mhzt és hol tudom meglesni a ram mhzet működés közben?? Visszatérve hasonló ramot írnak a könyvben csak az cl 9 es de a márka megeggyező.
2014. febr. 28. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem.

Mivel a Z87-es deszka tuningra való, és az a ram nem tuningolásra való ram, illeve cl11 a késleltetése ami nagy neki. Szóval 8 napon belül küld vissza a ramot.

2014. febr. 28. 00:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót hálás vagyok nagyon. Sajna a 8 nap letelt ezt kell használnom egy darabig remélem probléma nem lesz belőle de igyekszek túladni rajta,hogy vegyek egy teljesen kompatibilis ramot...mihamarabb...
2014. febr. 28. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Gond nem lesz belőle, csak felesleges pénzkidobás volt.
2014. febr. 28. 00:37
 6/6 anonim válasza:
igen nem igen nem igen nein. A hollódisznó elvette az almámat és bedobta a kukába és azt elvitte a kukás autó és elvitte Janus Pannonius aki oda adta Harrison Fordnak és ő pedig megette.
2014. febr. 28. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!