Kiprobaltam a win7 et és a win8 at.4gb ramom van igy 64 bites kategoriat valasztottam. De eggyik se tetszett. Viszont mikor az xp volt 32 bittel, akkor 3,48 gb ramot ismert fel. Szerintetek visszarakjam vagy hagyjam igy? (Win 8al? )
Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 16:34
2/2 Valor válasza:
Én mindenképpen a Windows 8-at javasolnám. A Win7 is jó, de a 8 egyértelműen jobb (és most vonatkoztassunk el attól a picsogástól, hogy a "vindóz nyóc szar, mer nincs startmenü".)
A WinXP piszkosul elavult, én a helyedben teljesen elfelejteném. A 64bites XP Pro sem áll a helyzet magaslatán, nem éppen a stabilitásáról híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!