Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sajnos megvettem egy fm2+-os...

Sajnos megvettem egy fm2+-os alaplapot 20ért, mert egy alap gamer gépet akartam építeni. De sokan rám szóltatok itt is, hogy nem lesz sosem gamer gép belőle. Miért? Milyen alaplap kellene? Mert akkor ezt eladom.

Figyelt kérdés

Ne jöjjetek az anyagi kérdésekkel.Egy alap gamernek mik lennének a jók.Van egy Chieftec 650W GPS-650A8 tápegységes, egy gamer gépházam...most akarok bele "belet"-venni.Alaplap+pproci+ram...

De meg vettem ezt a F2a88x-D3H alaplapot zsír újonnan a pcx.hu-ról...mi a szart csináljak vele ha nem jó gamernek???

2014. febr. 27. 23:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
radeon r9 270x-et hajtja ki 100%-ban körülbelül és ez 50-55 ezer Ft, de valahol drágább, olyan 58. 40 ezerért egy HD7850-et érdemes venni, azt viszont biztos, hogy ki fogja hajtani.
2014. febr. 28. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!