Eltűnt az E meghajtó?! HELP
Oké szóval véletlenül bezártam a feladatkezelővel az explorer.exe fájlt (azt hittem hogy windows explorer az)
Eltűnt az összes ikon. Újraindítás után nincs meg az E meghajtó.(Ez a második vinyó, mivel csak 80 gigásak kettővel kell megoldani a helyet.) Miért van ez és hogy tudom visszahozni? 3 játék is volt rajta
A win. explorer sarkában van X gomb, miért a feladatkezelőből zártad be?
Normális esetben az explorer.exe bezárása nem függ össze a meghajtók csatolásával.
Eszközkezelőben látszik a hiányzó meghajtó? Egyáltalán pörög?
Elsősorban Nézd meg Start menü - vezérlőpult - Eszközkezelőben, hogy látsz-e az optikai meghajtóknál
Ha, igen :
Futtasd le az ESS-t. Kapcsold ki a rendszergazdai oldalon a rendszervisszaállítást, Újrainditás/Csökkentett mód/Eset lefuttattása. Ha megtalálja, leirtja vagy karanténbe teszi. Újrainditás/normál mód/rendszervisszaállítás visszakapcsolása.
vezérlőpult\felügyeleti eszközök\számítógépkezelés\lemezkezelés
itt hány merevlemezt látsz; ha valamit formázni akar, ne engedd neki
Baloldalt van egy olyan hogy lemez 0 74.56 GB-al. Lehet azaz. Mellete van Rendszer + C és D
Tehát így:
Lemez 0 Rendszer (C:) (D:)
CD-rom 0
CD-rom 1
Talán azaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!