GTX 680 mégis szaggat a játék?
Figyelt kérdés
Szóval haverom mondta videokártyát vegyek a gépbe és megvettem tőle a gtx 680-at! Visszont nagyon szaggatnak a játékok még minimumon is! Proci 1 magos viszont sok a megahertz van a gépben 4 giga ramis!
Ez a proceszor anyi a mhz-je mint a Corei 3-nak!
2014. febr. 27. 13:04
1/14 A kérdező kommentje:
idáig Q8200 volt benne de haverom mondta cseréljük el és még fizet rá 5000ft-ot! Ö azt mondta ezzel gyorsabb lesz a gép! Mert Q8200nál kevés volt a mhz! Ö azt mondta többet érek a 3300mhz-el mert sok játék ennek örül majd. Gta 4 még minimumon is szaggat ? Rossz a videokártya ? Mi lehet a gond?
2014. febr. 27. 13:08
2/14 anonim válasza:
Remélem ezt csak kitaláltad. Ha nem, akkor a "haverod" csúnyán átvágott.
3/14 A kérdező kommentje:
Mert a Q8200-nál csak 2300 volt a mhz!
Ennél a mhz már 3300! akkor jobbnak kéne lennie nem ?
2014. febr. 27. 13:12
4/14 anonim válasza:
Nem, mivel q8200-nál 4 processzor mag van, ennél meg csak 1. Azaz ott 4db mag dolgozott a feladatokon, egyenként 2.3 GHZ-en, itt meg csak 1db dolgozik, 3.3 GHZ-en. De másban is sokkal butább a processzor, amit kaptál.
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor ha megprobálom visszaszerezni a előzövel jobban járok? azon már megy a BF3? Neten néztem és gtx 680-on youtubon maxon mennek a játékok! videokártyát hol nézhetem meg hogy milyen tipus tutira?
2014. febr. 27. 13:18
6/14 anonim válasza:
a gtx 680 -at mennyiért vetted meg tőle? amúgy jó video kártya ! az 1 magos proci az egy ronda átverés volt. az a +5 ezer amit rá kaptál sz**t sem ér. nem hogy most de már 7 évvel ezelőtt kevés volt mindenre. ilyen vga mellé legalább egy amd fx 8320 vagy i5 sandy proci megy ! miért? mert még a régi quadro cpu-val is proci limitesek lennének a játékok az az nem hajtja ki rendesen. gakorlatilag van egy erős video kártyád de nem érsz vele semmit mert a hardver környezet ami járna neki nincs meg. ez azt jelenti hogy kellene új proci,alaplap,memória ddr3 as mert a mostanidba gondolom ddr2 van. akkor sata hdd sata dvd meghajtó ha nem minőségi a tápod akkor az is . szerintem jobban jársz ha eladód a vga-t és inkább összességében modernebb hardverekből össze állítasz !
8/14 A kérdező kommentje:
65E_be adta anyit megért:?
2014. febr. 27. 13:35
9/14 anonim válasza:
annyit megért hardverapron is kapni ennyiért csak nagyon ritkán úgy mond jól árasítva kaptad meg. ha ki akarsz belőle hozni valamit akkor amiket le írtam azok a teendők ha erre volt pénzed akkor van még ott több is
10/14 anonim válasza:
kedves kérdező, neked annyi eszed van mint egy darab szarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!